Taníttatás? Hogyan viszonyulnátok?
Nyári munkát mindenképp vállalj mert az orvosinnem2filláéra tandíj. Kollégium nem tudsz bekerülni az biztos olcsóbb lenne,másrészt meg tanulj jól, hogy átsoroljanak államira.
Az meg, hogy hol élsz 5 év múlva teljesen felesleges vitatkozni. Én annyit válaszolni,majd ahol kapok munkát.
A nyari munkat csak utolag jelentsd be.
Az en szuleim is ilyenek, semmit nem tudsz tenni, nem fogod veluk megertetni, hogy nem akarsz ott elni. Majd egyszer lesz belole botrany es veszekedes, amikor vegzel es elhuzol.
Nalunk is ez volt, sot a mai npig remenykednek,hogy egy nap hazakoltozom es elunk boldogan.
Pedig szerintem jobb ha minél jobban próbálod tudatosítani bennük, hogy nem egyeznek az elképzelések azzal kapcsolatban, hogy mi lesz az egyetem után...
Lelkiismeret furdalásod ne legyen, ez az élet rendje, hogy gyerek kirepül és nem feltétlenül ér földet a szomszéd városban, sokszor vagy az ország másik végébe vagy épp a világ másik végére sodorja az élet...
Ez volt velünk is... Mindent álltak, míg egyetemre jártam, ugyanígy a bátyámnak.. Mindketten államira jártunk és mindketten külföldön kötöttünk ki... Most, hogy babát várok.. 4év után után kezdünk igazán szembesülni ezzel, hogy mi lesz a családdal így, hogy ennyire messze vagyunk.. sok minden felmerül, ha tehetném azt hiszem visszacsinálnám és nem cseréném el a szülők közelségét a külföldi érvényesülésre.. bár ezt sem tudom egyértelműen kijelenteni.. de adj magadnak időt eldönteni ezt.. a szülőkről való leválás nagyon fontos része az életnek, ami azt hiszem a szülőknek nehezebb, de nem kell ahhoz ezer kilóméterekre menni, hogy ez sikerüljön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!