Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom szerint nem leszek jó...

Anyósom szerint nem leszek jó feleség mert nem vagyok segítőkész. Igaza van?

Figyelt kérdés

Pároméknak van egy csomó jószágjuk. Anyósom ma rám szólt, hogy ha így folytatom akkor nem leszek sokáig a menye.

Előzmény: az a baja, hogy szólniuk kell, hogy az állatoknak adjak vizet délben stb. De mi köze ennek a házassághoz? Nem fogok azért a szabadnapjaimon hajnal négykor kellni mert ők úgy akarják. Ti mit gondoltok?

2014. jún. 5. 18:42
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
87%

25 éves vagyok. Miért nekem kellene nő létemre az állatokat gondoznom?

Mert te is ott élsz, azért. Ha meg még eszel is a termésből akkor minimum.

2014. jún. 5. 20:28
 22/36 anonim ***** válasza:
81%
Miért költöztél a nyakukra, ha se nem dolgozol, se nem segítesz?
2014. jún. 5. 21:20
 23/36 anonim ***** válasza:
83%

"25 éves vagyok. Miért nekem kellene nő létemre az állatokat gondoznom?"

Aztán tudod-e myelyik út megyen itt Budára?

2014. jún. 5. 21:23
 24/36 anonim ***** válasza:
89%

Ezt írod:

"Nem fogok azért a szabadnapjaimon hajnal négykor kel(l)ni"

Utána:

"az állatoknak adjak vizet délben"

Tehát különösebb áldozatot nem kellene hoznod, nem kell hajnalban kelned, csak annyit, hogy adj már vizet szerencsétlen állatoknak napközben.

2014. jún. 5. 22:13
 25/36 anonim ***** válasza:
83%
Azért nem leszel jó feleség, mert egy lusta, öntelt, buta ember vagy, nem azért, mert nem vagy segítőkész.
2014. jún. 5. 22:55
 26/36 anonim ***** válasza:
70%
Merem állítani, hogy egy pláza p i c s a a kedves kérdező, aki félti a műkörmeit...
2014. jún. 6. 06:09
 27/36 anonim ***** válasza:
57%
Költözzetek el/össze Pároddal albiba vagy akármi, ha nem akarsz állatokat etetni/itatni. De az tény, hogy ha laksz valakinél, akkor az a valaki diktálja a játékszabályokat. Ha ti csak ketten laknátok, akkor ketten írjátok meg a saját kis kétfős "államotok" alapelveit és feladatleosztását.
2014. jún. 6. 10:29
 28/36 anonim ***** válasza:
39%

Nem az anyósod felesége vagy.

A férjed mit szól mindehhez?

De egészségesebb volna, ha elmennétek onnan.

2014. jún. 6. 11:26
 29/36 anonim ***** válasza:
78%

Ejnye, kérdező... gondolom, azért szívesen eszed a rántott csirkét az udvarról, ugye?

És miért kell hajnali négykor kelned, hogy megitasd délben az állatokat? :)

Biztos van okostelefonod. Állíts be egy alkalmazást, hogy délben figyelmeztessen, hogy itatni kell az állatokat.

Amikor férjhezmentél, beházasodtál abba a családba, tagja vagy már te is. És mivel még ott is laksz, az a minimum, hogy kiveszed a részed a házimunkákból.

Tényleg nem vagy segítőkész. Hogy milyen feleség vagy, azt mi nem tudjuk megállapítani, de nem vagy valami jó háziasszony.

2014. jún. 6. 21:31
 30/36 anonim ***** válasza:
84%
Igaza van anyósodnak, akkor, ha a fia ugyanazt fogja csinálni, mint amit ők, magyarul lesznek állatok stb. Te meg ugyanazt fogod csinálni mint most, semmit. Jószágtartó férfinak olyan asszony kell, aki nem tátja el a száját csodálkozásában, ha vizet kell önteni a vályúba.
2014. jún. 6. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!