Anyósom szerint nem leszek jó feleség mert nem vagyok segítőkész. Igaza van?
Figyelt kérdés
Pároméknak van egy csomó jószágjuk. Anyósom ma rám szólt, hogy ha így folytatom akkor nem leszek sokáig a menye.
Előzmény: az a baja, hogy szólniuk kell, hogy az állatoknak adjak vizet délben stb. De mi köze ennek a házassághoz? Nem fogok azért a szabadnapjaimon hajnal négykor kellni mert ők úgy akarják. Ti mit gondoltok?
2014. jún. 5. 18:42
11/36 anonim 

válasza:

Én pestiből lettem vidéki, mindig megnézem, főleg hőségben, van-e az állatoknak friss vize. Nem egy agysebészet.
12/36 anonim 

válasza:

Ja és fel is kelek hozzájuk, mert nem tudnék aludni a lelkiismeretfurdalástól, hogy szomjaznak szegények.
13/36 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok. Miért nekem kellene nő létemre az állatokat gondoznom?
2014. jún. 5. 19:36
14/36 anonim 

válasza:

Ha délben otthon vagy, gondolom nem dolgozol.
Mi mást teszel? Hogyan veszed ki a részed a közös feladatokból?
15/36 anonim 

válasza:

Előző vagyok, szintén nő, 34 éves. Gondolom azért, mert valakinek gondoznia kell. Szomjazni hagyni őket, állatkínzás.
16/36 anonim 

válasza:

Hát figyelj, ha ott laksz, akkor pedig de, fogsz hajnali 4-kor kelni, ha ők úgy akarják. Nem kötelező, de nekik sem kötelező eltűrniük téged. Én ha odaköltöznék egy családhoz, akik állatokat tartanak, nem lenne képem lógatni a lábamat, miközben mások meg kiveszik a részüket a munkából. Ha már odaköltöztél vállald, hogy kicsit átveszed az életstílusukat is. Ha nem akarod, költözz el és azt csinálsz, amit akarsz.
17/36 A kérdező kommentje:
Ott lakik anyósom, apósom és a sógorom is rajtunk kívűl.
2014. jún. 5. 20:07
18/36 anonim 

válasza:

Nem az anyósod fogja eldönteni, hogy te a fiának jó felesége vagy-e, hanem ő maga. Ha fordítva van, és kifogtál egy "mamaédesegykisfiát", akkor most azonnal szedd a sátorfát és hátra se nézz!
19/36 anonim 

válasza:

Anyósodnak kéne tennie nő létére? Ugyan...
Neked mi a feladatod a háztartásban?
Dolgozol, beszállsz a költségekbe?
20/36 anonim 

válasza:

Mit csinálsz egész nap? Gondolom, ha délben otthon vagy, nem dolgozol. Azért ha velük laksz, ha nem is kelsz hajnali négykor, de annyit tényleg megtehetnél legalább, hogy néha segítesz egy kicsit a ház körül, így az állatok itatásában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!