Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha nem fogadja el...

Mit tegyek, ha nem fogadja el anyum a barátom? Fontos nagyon!

Figyelt kérdés

Én 17 éves vagyok (lány), a barátom pedig 19

A barátom raszta hajú, és legfőképp ezért is van az hogy nem igazán szeretik a családban őt. Hozzátenném hogy mindig tisztálkodik, szóval semmi ilyen miatt nem tudnák őt elitélni... Amúgy anyummal és a párjával élek együtt, és semelyikőjük nem szimpatizál az én párommal, ez nagyon bánt mert így rossz itt lenni nálunk, nem is szoktunk hazajönni hozzánk csak nagyon ritkán, mert így a barátom sem szivesen jön ide hogy kb lenézik..

Nem tudom mitévő legyek.. pedig már 2 éve együtt vagyunk.

így nyaralni sem nagyon akarják hogy velünk jöjjön :((

2014. jún. 5. 12:47
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
értem mit írsz, felfogtam, és nem is rád értettem, hanem általánosságban, hogy azt gondolják, hogy semmirekellőek. Pedig szerintem van pár dolog, amit helyesebben gondolnak, mint a Legtöbb diplomás, és agyonkeresett emberek, stb...
2014. jún. 5. 14:49
 22/30 anonim ***** válasza:
65%
A baratod azzal, hogy rasztat csinaltatott, bevallalta, hogy egy adott szubkultura tagjai koze soroljak. Bocs, en sem orulnek, ha a lanyom hazaallitana egy sraccal, aki a laza elet es a fu elvezetet hirdeti. En erre csak annyit tudok mondani, hogy ha nem tetszik neki a rendszer, megteheti, hogy eltunteti a rasztat. Ha meg erre nem hajlando, torodjon bele, hogy beskatulyazzak. Nem igazsagos, de senki ne sirjon olyan dolog miatt, amit o mutat magarol.
2014. jún. 5. 15:06
 23/30 A kérdező kommentje:
Vicces, mikor az emberek előítéletesek :D
2014. jún. 5. 16:02
 24/30 anonim ***** válasza:
54%

Neeem, ez nem előítélet. Tapasztalat. Csak Te még fiatal vagy, Neked még nincs olyan.

A barátod meg ha nem olyan, egy olyan szubkultúra státusszimbólumával kérkedik, amiről ezek szerint lövésetek sincs.

2014. jún. 5. 16:49
 25/30 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem. Dolgozik, de majd csak jövőre lesz állandó munkahelye.

Mi van??? :O

2014. jún. 5. 18:38
 26/30 A kérdező kommentje:

mert iden vegzett es szeptembertol lesz rendes allasa

mivel az iskolaban volt ilyen gyakorlatszeru dolog

/1het iskola 1het munkA/

es oda mehet dolgozni jovore rendesen.

2014. jún. 7. 11:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Akkor szakmunkásképzőt végzett, érettségije sincs? Nem is csodálom, hogy le akarják Rólad vakarni.
2014. jún. 8. 08:46
 28/30 A kérdező kommentje:

Ez komoly?:D jezus

szerintem a 'szakmunkasok tobbet ernek mint az irodaban koslato emberek:D egyebkent kedves hozzaszolo, semmit nem tudsz rola, csak ennyit es mielott irnad, nem ennyi nem eleg ahhoz hogy ilyen velemenyt alkothass :D

2014. jún. 8. 09:43
 29/30 A kérdező kommentje:
raadasul azt sem tudod h ezzel a "szakmunkas vegzettseggel mennyit fog keresni
2014. jún. 8. 09:45
 30/30 anonim ***** válasza:

Azoknak üzenem, akik előítéletet és maradiságot kiáltanak, élükön a kérdezővel:

Ha toleranciáról beszélünk, akkor a szüleidnek miért is KELL elfogadniuk a barátodat? Én sem örülnék ilyen kinézetű társnak a leendő gyerekem mellé, mert egyszerűen nem tetszik, és ennek fényében jogos, hogy én sem szívesen nézném egy héten keresztül a csimbókos haját a családi nyaraláson. Nyilván a lányom kedvéért egyébként jöhetne hozzánk, nem lennék vele bunkó, megkínálnám kajával-piával ha ott van nálunk. De az alapvető tiszteletnél többet nem szeretnék vele foglalkozni, mert engem kifejezetten taszítanak a tetkók, testékszerek, fültágítók és lila hajak. Ehhez meg a szüleidnek van joga nem?

2014. jún. 14. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!