Mit tegyek, ha nem fogadja el anyum a barátom? Fontos nagyon!
Én 17 éves vagyok (lány), a barátom pedig 19
A barátom raszta hajú, és legfőképp ezért is van az hogy nem igazán szeretik a családban őt. Hozzátenném hogy mindig tisztálkodik, szóval semmi ilyen miatt nem tudnák őt elitélni... Amúgy anyummal és a párjával élek együtt, és semelyikőjük nem szimpatizál az én párommal, ez nagyon bánt mert így rossz itt lenni nálunk, nem is szoktunk hazajönni hozzánk csak nagyon ritkán, mert így a barátom sem szivesen jön ide hogy kb lenézik..
Nem tudom mitévő legyek.. pedig már 2 éve együtt vagyunk.
így nyaralni sem nagyon akarják hogy velünk jöjjön :((
Neeem, ez nem előítélet. Tapasztalat. Csak Te még fiatal vagy, Neked még nincs olyan.
A barátod meg ha nem olyan, egy olyan szubkultúra státusszimbólumával kérkedik, amiről ezek szerint lövésetek sincs.
Ezt nem értem. Dolgozik, de majd csak jövőre lesz állandó munkahelye.
Mi van??? :O
mert iden vegzett es szeptembertol lesz rendes allasa
mivel az iskolaban volt ilyen gyakorlatszeru dolog
/1het iskola 1het munkA/
es oda mehet dolgozni jovore rendesen.
Ez komoly?:D jezus
szerintem a 'szakmunkasok tobbet ernek mint az irodaban koslato emberek:D egyebkent kedves hozzaszolo, semmit nem tudsz rola, csak ennyit es mielott irnad, nem ennyi nem eleg ahhoz hogy ilyen velemenyt alkothass :D
Azoknak üzenem, akik előítéletet és maradiságot kiáltanak, élükön a kérdezővel:
Ha toleranciáról beszélünk, akkor a szüleidnek miért is KELL elfogadniuk a barátodat? Én sem örülnék ilyen kinézetű társnak a leendő gyerekem mellé, mert egyszerűen nem tetszik, és ennek fényében jogos, hogy én sem szívesen nézném egy héten keresztül a csimbókos haját a családi nyaraláson. Nyilván a lányom kedvéért egyébként jöhetne hozzánk, nem lennék vele bunkó, megkínálnám kajával-piával ha ott van nálunk. De az alapvető tiszteletnél többet nem szeretnék vele foglalkozni, mert engem kifejezetten taszítanak a tetkók, testékszerek, fültágítók és lila hajak. Ehhez meg a szüleidnek van joga nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!