Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha anyu nem fogadja el a barátom?
Mint ha az elso felesegemrol olvasnek :P Pontosan 16 volt, en 21. Soha semmit nem engedtek es nagyon nehezen nyiltak meg felem.
En sokat jartam fel a lanyhoz. Hagytam tanulni es soha nem maradtam sokaig. Neha fozocskeztunk az egesz csaladnak, neha lementem veluk a telekre, de soha nem aludhattam ott. Erettsegi utan azonnal elvettem felesegul. Amikor megkertem a kezet, meg alig enyhult a helyzet ... de amikor valoban bejelentkeztunk az anyakonyvvezetohoz es az apja orra ala dorgoltem a papairt, onnantol zold utat kaptam. Megkaptuk a nagymama lakasat, penzt is adtak a felujitasra ... szoval onnantol minden rendben is volt.
7 ev mulva elvaltunk!
Légy nyitott anyukád véleményére, de ne bízz benne egyből (tudom, hogy csúnya ilyet mondani, elvégre az anyud, de ő is ember és vannak hibái), mert mivel nem bírja a barátodat, képes talán olyan tanácsot adni, hogy megszívjátok és szakítotok egymással.
Engem nem érdekelne az anyum véleménye, meg, hogy szereti egy bnőmet vagy sem...ismerem anyumat, valószínűleg úgyis találna hibát...ha meg csak védeni akar téged az anyukád, hát védjen, de úgy is a saját hibáidból tanulsz szóval felesleges azon parázni mit gondol, lesz ami lesz...szerintem 2 év meg még nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!