Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért akar mindenért megdolgozni? Miért nem fogadja el a pénzt amit szívesen adok neki?
A barátommal több mint két éve járunk.Az ő családja nem olyan jómódú.Nem zavar de amikor egyetemre járt akkor is dolgozott mellette.Keveset találkozunk akkor.Zavart és mondtam neki,hogy ne dolgozom tudunk segíteni de ő nem fogadja el.
Most már csak én járok egyetemre.Ő már dolgozik.A nagyapja volt lakásába költözött.Így még többet dolgozik,hogy rendbe rakja.Mondtam neki,hogy segítek neki megvenni a dolgokat.De megint nem fogadja el.
Bosszantó,hogy keveset találkozunk és ha felajánlom a segítségem akkor elutasítja.
Miért ilyen makacs?
Büszkeség. Én sem érezném jól magam, ha tartoznék a saját barátnőmnek. Csak úgy meg ne adjon, megdolgozunk azért ami kell. Nagyon jó mondás, hogy addig kell nyújtózkodni amíg a takaró ér. Ha ez megvan akkor nincs is szükség segítségre mástól.
Én így látom kedves kérdező. :)
Megalázó, kínos..
A többit meg már leírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!