Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha nem fogadja el...

Mit tegyek, ha nem fogadja el anyum a barátom? Fontos nagyon!

Figyelt kérdés

Én 17 éves vagyok (lány), a barátom pedig 19

A barátom raszta hajú, és legfőképp ezért is van az hogy nem igazán szeretik a családban őt. Hozzátenném hogy mindig tisztálkodik, szóval semmi ilyen miatt nem tudnák őt elitélni... Amúgy anyummal és a párjával élek együtt, és semelyikőjük nem szimpatizál az én párommal, ez nagyon bánt mert így rossz itt lenni nálunk, nem is szoktunk hazajönni hozzánk csak nagyon ritkán, mert így a barátom sem szivesen jön ide hogy kb lenézik..

Nem tudom mitévő legyek.. pedig már 2 éve együtt vagyunk.

így nyaralni sem nagyon akarják hogy velünk jöjjön :((

2014. jún. 5. 12:47
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

A stílusa is laza, szóval nem olyan hogy csőgatyákban jár, mint a mai "menő" fiúk.. meg miért kell akárkit elítélni? semmit nem tett, hogy elítéljék a stílusa miatt...

8-assal egyetértek!

2014. jún. 5. 13:31
 12/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális hozzászólásokat! :)
2014. jún. 5. 13:32
 13/30 A kérdező kommentje:
Most nézem hogy a 3. hozzászóló "valamiért" törölte a hozzászólását -.-
2014. jún. 5. 13:34
 14/30 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy nem a hajával van a baj?

Lehet egyszerűen csak nem akarják, hogy veletek menjen. Anyagi vagy családi okokból.

2014. jún. 5. 13:34
 15/30 anonim ***** válasza:

Szerintem anyádnak nem azzal van baja, hogy raszta haja van a csávónak, hanem azzal, hogy a kislánykájuknak csávója van.

Ha nem lenne raszta haja, akkor találna valami más kivetnivalót. Ha nem a külsejében, akkor a természetében. Ismerös. Az ilyen belekötne az élö fába is.

Vagy nincs igazam?

2014. jún. 5. 13:37
 16/30 A kérdező kommentje:

De, sajnos a hajával és a stílusával van bajuk.

Igazából...anyám párja egy gazdag, számomra egy semmirekellő ember, aki nem tudja mire költeni a pénzét....

és lenézik a barátomat mert szerintük egy kis "csóró raszta"

/hozzátenném hogy van keresete, de még nincs állandó munkahelye, csak jövőre lesz/

2014. jún. 5. 13:37
 17/30 A kérdező kommentje:
utolsó: de igazad van... bár szokta mondogatni anyám hogy már kinézett valakit nekem... mondom nem érdekel mert van barátom ...
2014. jún. 5. 13:38
 18/30 anonim ***** válasza:
17%

Őszintén én sem örülnék, annak, ha a lányom egy raszta sráccal állítana be. Magával a rasztával azon kívül, hogy egy kicsit igénytelen összhatása nincs bajom, azzal viszont van, hogy milyen szubkultúra kedveli. Nem szívesen látnám a lányomat, egy ganját pöfékelő, semmirekellő, liberalista, mindent szabad drogos gyerek mellett.

Mindezek ellenére adnék neki egy esélyt, hátha csak azért van ilyen frizurája, mert tetszik neki.

2014. jún. 5. 13:44
 19/30 A kérdező kommentje:

18-as!

egyáltalán nem semmirekellő, mert, mint már írtam, munkahelye is megvan

És egyébként is, miért kéne megfelelnie akárkinek is, akinek nem tetszik a stílusa? Tényleg ennyire elfuserált lett a világ? esküszöm, egy ku..vát nem néznek le igy az emberek, mint a rasztákat , már elnézést.

2014. jún. 5. 13:58
 20/30 anonim ***** válasza:

"egyáltalán nem semmirekellő, mert, mint már írtam, munkahelye is megvan"

Szövegértés elégtelen. Semmi bajom nincs a rasztákkal, a szubkultúrával van bajom amit a többségük képvisel.

2014. jún. 5. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!