Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Akik az anyósuknál laknak...

Akik az anyósuknál laknak azok hogy főznek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, vesztek külön edényeket is?
2014. máj. 28. 16:00
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Én laktam anyósomnál.Szerintem attól függ milyen kapcsolatban vagy vele.Én nem vettem külön lábosokat.A kisfiam akkor volt 1,5 éves állandóan kipakolta a szekrényt,dobolt az edényeken.1-2ről lepattant a zománc,emiatt vettem újat.

Bevásárolni is közössen szoktunk.Természetessen a plussz igényeinkre csak én költöttem.

2014. máj. 28. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Előző vagyok.Főzni felváltva szoktunk.Ha valami mást kivántu k akkor külön én megfőztem,de mi úgy éltünk hogy minden közös volt.
2014. máj. 28. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Én mikor ott laktam, vittem ár egy párat a saját edényeimből, amiket szívesen használok, vagy amilyen ott nem volt és nekem kellett, de amúgy az ottani cuccokat használtam. Mondjuk mivel szeretek sütni-főzni, sokszor már akkor is készítettem nálunk ezt-azt, mikor nem laktam ott, és akkor nyilvánvaló volt, hogy abban főzök, ami van.
2014. máj. 28. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Szerencsére csak bő másfél hónap volt,rémálmaimban jöjjön elő,hogy mégegyszer vele kelljen lakni. (felmondták az albérletünk,már tervben volt saját,de idő kellett megtalálni az igazit+egyebek,és 2 hónapra senki nem akart albit kiadni)

Főzni leginkább sehogy,mert az ő konyhája,ehhez ne nyuljak,azt nem ugy kell,adjam oda,ő jobban tudja,megmutatja.Így inkább napközben melóhelyen ettünk főtt kaját,este szendvics,egyéb hideg kaja,hétvégén pedig étterem/kifőzde.

2014. máj. 28. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy veszünk. Közösen használunk mindent, vagyis inkabb en, mert o nem rajong a főzésert, en viszont igen.
2014. máj. 28. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
16%

Első, a zománcos edény nagyon egészségtelen.

Pont azért mert lepattog.

2014. máj. 28. 16:40
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
8 évig laktunk együtt. Felváltva főztünk az anyósom edényeiben. A rezsit és a kaját megfeleztük. Soha nem volt emiatt problémánk egymással.
2014. máj. 28. 17:00
 8/8 anonim válasza:
Nalunk pont forditott a helyzet, o koltozott hozzank. Most ott tartunk, hogy eldugdossa az edenyeit a szobajaban, nehogy hasznaljam akarmilyet. A kezdetektol soha nem evett abbol, amit foztem, inkabb hagyta megromlani. De azt elvarja, hogy mi egyunk a foztjebol, es verig sertodik, ha nem.. Eleg vacakul foz, de ez az en maganvelemenyem... Pazarol ezerrel, sose kerdi meg, hogy van-e itthon pl. kenyer, minden heten egy kilo minimum rank peneszedik. Most mas nem jut eszembe....
2014. máj. 29. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!