Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A férjem és én nagyon szeretjük egymást, csak egy gond van a kapcsolatunkban, ami folyamatos vitát szül köztünk.A vita forrása pedig az anyòsom.Anyòsom egyedül él, fiatal kora òta pszichiàtriai beteg,nem megy ki az utcára, de miòta apòsom meghalt kb 10 éve, anyòsomnàl súlyosbodtak a tünetek.Hitelt hitelre halmozott, amit esze àgában sem volt kifizetni,(mint utòlag kiderűlt).Párom sajnos 10 éve kezességet vállalt neki egy hitelnél, most derűlt ki hogy anyòsom egy fillért nem fizetett vissza a, és mivel neki a fél nyugdìjàt vonják a hitelei miatt, ezért minket talált meg a behajtò cég.A párom fél fizetését vonják.Anyòsomnak még ez sem elég.Ahogy a férjem megkapja a fizetését, már aznap csörög a telefon, hogy mi kell neki a boltbòl, hogy hány doboz cigit vegyen a párom neki, persze egy fillért nem fizet neki, sőt kijelentette hogy szálljunk bele a számláiba, mert nem tudja magát eltartani...anyòsomnak a páromon kìvül még vannak gyerekei, de ők egyáltalán nem foglalkoznak vele.Mondtam a férjemnek, hogy ez ìgy nem fog menni, mert a végén mi fogunk éhenhalni...valami miatt a páromnak lelkiismeret furdalása van az anyja miatt, és sajnos csak nehezen tud neki nemet mondani(ha én nem balhéznék vele mindennap emiatt, szerintem éhenhalnànk).Szerintetek mit tegyek?
2014. máj. 25. 12:17
 1/8 A kérdező kommentje:
ja, és ha nem vesz férjem neki cigit és nem ad neki pénzt, vagy ha nem megy màsnaponta hozzà, akkor anyòsom azzal fenyegetőzik hogy öngyilkos lesz...férjem meg ettől megijed, mert fél hogy az apja után az anyját is elveszti.Anyòsom ezzel zsarolja folyton.
2014. máj. 25. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Menekülj! Tudom szerelem, tudok, örök hűség! De nekem a dédim volt ilyen a mamám kitartott papám mellett... és teljesen belerokkant. 40 évesen egy megkeseredett gyűlölködő némber lett! A papával együtt vannak, de ha egy légtérbe kerülnek már marakodnak (pedig anyós meghalt)

Fel fog emészteni téged is ez a dolog. Mond el a férjednek, hogy ez már nem állapot (bár nem értem, hogy lehet valaki ennyire, hülye, hogy így beleugrik egy kapcsolatba).

És szépen megmondod: vagy az anyja vagy te. Elsikálod a jövődet, ha mindig abban reménykedsz, hogy egyszer észhez tér... nem fog.

2014. máj. 25. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elhagynám, így nem lehet élni.
2014. máj. 25. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Fognam a satorfamat,meg ami hozzam tartozik,es elmennek.

Elhagynam.

2014. máj. 25. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Elválnék tőle haladéktalanul. Mielőtt még én is rámegyek, meg a pénzem is. Szállj ki ebből a kapcsolatból!
2014. máj. 25. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjed nem áll a sarkára,és nem mond nemet az anyjának,akkkor nincs más megoldás,a saját egészséged érdekében menekülj!
2014. máj. 25. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
Ezt a problémát egyedül nem tudod megoldani, csak ketten együtt tudjátok a férjeddel. Meg kell találnod a módját, hogy hogyan nyisd fel a szemét, hogy azzal, hogy pénzeli az anyját és mindent megenged neki, nem biztos hogy jót tesz vele. Mindennek meg van a határa. Felnőtt emberek vagytok, külön családot alkottok. Segítse az anyját de ne azon az áron, hogy ti nélkülöztök. Addig kell ezt éreztetned a férjeddel amíg be nem látja hogy igazad van. Nem kell hogy lelkiismeret furdalása legyen, mert nem szipolyozhatja ki a pénztárcáját az anyja. Vegyetek vissza egy kicsit a pénzcsapból, itt az ideje, hogy a többi testvér is beszálljon.
2014. máj. 25. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez az a helyzet, amit egyébként utálok, muszáj, hogy válasszon köztetek. Tudom, hogy nem szabad egy férfit választás elé állítani, de ha a jó szó nem segít, akkor még kipróbálhatod végső esélyként, hogy válasszon - így talán komolyan vesz. Aztán ha nem változik gyökeresen minden, MENEKÜLJ! Ez az anya nem csak beteg, de gonosz is. A férjed nagyon jó ember, hogy segíti, de te nem vagy köteles ebbe belerokkanni, ha ráadásul nem hallgat rád a pénz megtartásában..
2014. máj. 27. 21:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!