Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti elfogadnátok anyós ajándékát?

Ti elfogadnátok anyós ajándékát?

Figyelt kérdés
Anyósom vett a lányomnak egy babafülbevalót. Kötelességem a fülébe rakni és éveken át azt nézegetni, akkor is ha nekem nem tetszik, mert nem én választottam és nem az én ízlésem ?
2014. máj. 6. 09:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
30%
Haragszol az anyósodra, mert elloptad a biciklijét.... Szomorú(:
2014. máj. 6. 11:50
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
és akkor mi van?! egy fülbevaló miatt hisztizel komolyan?! Nagy cucc belerakod a fülébe amikor anyós ott van aztán kész én is ronda ruhákat kapok néha de akkor felveszem amikor átmegyek és nem halok bele...Amúgy a baba fülbevalók szinte sehogy sem néznek ki szóval nem értem mi lehet rajta ronda és nem kell egyfolytában nézned anyukaként marhára eltúlzod
2014. máj. 6. 11:50
 23/31 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem is egy kicsit túlliheged az ügyet, és kissé önzően gondolkozol. Törekedj a békés megoldásra.

1. Nem te kaptad, hanem a gyereked. Nincs jogod nemet mondani rá.

2. A gyerek éppúgy az ő unokája, mint a te gyereked.

3. Békés megoldás: amikor jön az anyós, beteszed a gyerek fülébe, amikor elmegy, kiveszed.

Ommmmmmmmm.... :)

2014. máj. 6. 12:48
 24/31 anonim ***** válasza:
33%
Cseréld be. mondd meg anyósnak hogy már régebben kinéztél egy aranyosat, amiről úgy gondolod, hogy nagyon talál a kislány szemeivel, arcformájával stb. Amit ő vett az is nagyon édes, örülsz is, de kedves mama menjen el veled a cserére, így gyakorlatilag az általad választott darab tőle lesz. Valószínű nem rosszidnulatból vette. Nem értem miért kell a kérdezőt lebunkózni, azért mert a gyermekének egyebet szeretne.
2014. máj. 6. 12:56
 25/31 anonim ***** válasza:
53%
Előző vagyok, az állandó csereberét nehezen képzelem el egy gyermeknél, kiindulva az enyémekből. 3 éves kor alatt egy gyerek izeg mozog, nem áll mind egy bábu ameddig piszkálják a fülét. Aztán ha közel laknak egymáshoz akkor naponta cserélgetni?!
2014. máj. 6. 12:59
 26/31 anonim ***** válasza:
54%
azért bunkó az anyuka, mert nem egy olyan dologról van szó ami befolyásolja a gyerek életét, tehát anyós nem volt bunkó csak rossz az ízlése :P és anyuka úgy beszél róla mintha ezzel tönkretenné az életét mert egész nap néznie kell?!
2014. máj. 6. 13:04
 27/31 A kérdező kommentje:
Nem értitek teljesen a dolgot, elég gyakran átjár és nem tudom örökösen cserélgetni, ki be rakosgatni a fülbevalót.
2014. máj. 6. 13:26
 28/31 anonim ***** válasza:
92%
hát basszus ha rákérdez akkor azt mondod szereted cserélgetni a fülit de az övét is néha belerakod a gyerek fülébe nem kell folyton ugyanazt viselnie.Ezt még egy kamasz is megoldja
2014. máj. 6. 13:28
 29/31 anonim ***** válasza:
73%

Hú de jó lenne, ha ezek lennének a "nagy" problémáim. :)

A) ha gyerek fülének kifuratása ellen nincs kifogásod: néha legyen a gyerek fülében a fülbevaló pár hónapig.

B) ha nem akarod kifúratni a fülét tett ki szobadísznek, pl. üvegszekrénybe, aztán később ha már lehet add oda játékszernek a lányodnak.

Ne akarj anyósnak túlzottan megfelelni.

2014. máj. 6. 13:31
 30/31 anonim ***** válasza:
80%

Hát akkor nyeld le a békát. Vegyetek neki ti is fülbevalót, és cserélgessétek kéthavonta.

Időnként a ti fülbevalótok lesz bent, időnként az anyóstól kapott.

2014. máj. 6. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!