Ti elfogadnátok anyós ajándékát?
Figyelt kérdés
Anyósom vett a lányomnak egy babafülbevalót. Kötelességem a fülébe rakni és éveken át azt nézegetni, akkor is ha nekem nem tetszik, mert nem én választottam és nem az én ízlésem ?2014. máj. 6. 09:47
11/31 anonim válasza:
Mondjuk a mi értékrendünkben a fül kilyukasztása is közönséges, primitív kultúrákra jellemző szokás.
12/31 anonim válasza:
Persze hogy elfogadnám. Amikor találkoznak akkor beraknám a fülébe és kész, nem szítanék egy lehetséges vitát emiatt.
13/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintem nincsen joga ahhoz, hogy más gyerekének olyasmit vegyen, amit annak évekig viselnie kell magán, mégis azért megkérdezhetett volna engem is. És nem akarom magamnak kisajátítani a gyereket, ahogy valaki írta, hanem ő akarja kisajátítani, például ezzel a húzásával is, hogy olyan fülbevalót hordjon, amit ő választott.
2014. máj. 6. 10:48
14/31 anonim válasza:
De nem érted. Pont az a lényeg, hogy nem kell évekig hordania. Lehet váltogatni a fülbevalókat.
Ajándékot nem elfogadni nagyon nagy illetlenség.
Biztosan csak jót akart és eszébe sem jutott, hogy neked majd ennyire nem fog tetszeni.
15/31 anonim válasza:
Ha bonyodalmat és vitát akarsz akkor nem fogadod el.Ha nem akarsz akkor meg megfogadod a válaszadók tanácsát.
Nem hiszem hogy te sosem vettél másnak olyan ajándékot ami az iletőnek nem tetszett,de mégis illedelmesen elfogadta és kész.
Nem kell évekig viselnie,te vagy az anyja vegyél neki egyet ami tetszik és felváltva is hordhatja vagy ha majd picit nagyobbacska lesz akkor eldönti melyiket akarja.
16/31 anonim válasza:
Ezzel az utolsó kommenttel bebizonyítottad, hogy baromi önző vagy.
17/31 anonim válasza:
Jó rendben,utálod az anyósodat,de ne akard már bemagyarázni senkinek,hogy az a gond,hogy vett egy neked nem tetsző fülbevalót.Gondolom nem ez az igazi probléma...
18/31 A kérdező kommentje:
16/17-es a kérdésre válaszolj ha lehet.
2014. máj. 6. 11:13
19/31 anonim válasza:
Aztán majd akkor se írkálj ide,ha anyós a világon semmit nem fog venni annak a kislánynak.Lesz ám majd még ballagó véndiák is.Az arany pedig értékálló.Lehet neked nem tetszik,mert anyóst utálod minden szinten.Másoknak meg igen.
20/31 anonim válasza:
Tehát neked nem tetszik a fülbevaló. Nyugodtan bele lehet tenni más fülbevalót is.Amikor jön az anyós,akkor beleteszed az ő fülbevalóját,ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!