Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az van amit az anyós mond?

Az van amit az anyós mond?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz döntésbe mentünk bele, sajnos anyagi megszorultságból, az anyós házához építünk hozzá, félig már kész.

Viszont az anyós egyre inkább tolja ránk a seggét és mindenbe beleszól. Itt van például a csatorna. Ő ragaszkodik hozzá, hogy szakemberrel végeztessük el a bekötést (egy 110-es csövet kell elvinni az összefolyóig a kertben, már csatornázott a ház, szakember 40 ezret kért úgy, hogy velem ásatná fel az árkot is)

Mi pont azért vagyunk itt mert nem élünk akkora luxusban, hogy ilyen szakikat tartsunk el és én is meg tudom csinálni a bekötést.

Mi a francot csináljak, hogy az anyós leálljon? Nekiáll és nyomja mintha nyúznák, le se szarja mennyit tettünk ebbe a helybe. A barátnőmnek alig bírok szólni, hogy ne folytassuk, mert az lesz a vége, hogy vagy megölöm, vagy itt kell hagyni a sok beleszart pénzt.

Van békés megoldás? (miért ilyen ostobák az emberek?)

2014. máj. 6. 04:37
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Az aranyhajat egyébként nagyon szereti.
2014. máj. 6. 11:24
 22/32 anonim ***** válasza:
43%

Jó beleölöd a pénzt, aztán majd anyós szépen elhajt a francba, mert semmi sincs a neveden...

Hülyeség volt.

2014. máj. 6. 11:25
 23/32 A kérdező kommentje:

55 ezerből koleszban is szűkösen lennék és laktam már ott. Nem egy idiótát kell elviselni. Ehhez képest ez az anyósbuli már komoly dolog és ugyanannyiba kerül. Én sem vagyok hülye, ha tehetem félreteszem majd a pénzem és a barátnőm is mondja, hogy nem fogunk örökké itt maradni.

Az én ötletem volt, hogy költözzünk ide, az albérlet szerintem pénzkidobás, lehet, hogy rossz a kapcsolatunk az anyóssal, de ő nem dob ki minket azonnal ha egy-két hónapban nem tudunk fizetni. (nem is kell csak a rezsibe bele később) egy albérletben simán kidobnak és mehetünk az utcára?

2014. máj. 6. 11:28
 24/32 A kérdező kommentje:
Miért hajtana el? Ráadásul a sokat tapasztalt öregapám sem tartja hülyeségnek, felajánlott háztartási gépeket, bútorokat is, és hozná le nekünk, ha ő nem lát ebben hibát, akkor szerintem nincs. Sokan élnek így.
2014. máj. 6. 11:29
 25/32 anonim ***** válasza:
de így is kidobás, most ott laktok 5évet pl és utána? elmentek és mit csináltok vele? eladjátok? nem is a neveteken van.
2014. máj. 6. 11:30
 26/32 anonim ***** válasza:

Mar az nagy hiba volt, hogy baratnovel kezdtel epitkezni, nem feleseggel. A kulonbozo jogok es tulajdoni viszonyok nem ugyanazok!

Anyos fizesse ki, te pedig csinald, amit te jonak latsz a sajat lakreszeden.

2014. máj. 6. 11:35
 27/32 A kérdező kommentje:
félmillió forint nem összeg. ennél többet nem kell a kecóra költeni, ráadásul a háztartási gépeket elvihetjük, eladhatjuk ha kell. Most a nagy építkezésre kell kb 250 ezer (aminek a felét a barátnőm rokonai dobták össze és a barátnőm), ennyit megér, hogy legyen egy lakásunk, nem? (különbejáratú a házból, zárható, stb)
2014. máj. 6. 11:55
 28/32 anonim ***** válasza:
hát nekem a nyugalom fontosabb lenne, de úgyis hajtogatod, hogy ilyen jó lesz, aztán az esti híradóban nehogy benne legyél :D
2014. máj. 6. 11:56
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Hívjál egy jó ismerőst, akit szakiként bemutatsz, oszt ketten csináljátok meg. Amúgy lehet azért ragaszkodik hozza hogy mindent szakember csináljon, mert lehet nem szeretné hogy nállatok is minden csurogjon mind nálla...
2014. máj. 6. 13:06
 30/32 A kérdező kommentje:
Lehet, szóval.
2014. máj. 6. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!