Ki hány évesen adta oda először a kis csemetéjét anyósnak egész napra?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 20:22
11/21 anonim válasza:
Hát pedig jobban jársz ha néha oda adod.Minél jobban kitolod,annál rosszabb lesz a leválás mind kettőtöknek.Mi imádjuk az unokát,körülötte forog a világ.Én a szemem le nem veszem róla.Tényleg van abban valami az ember szereti a gyerekeit, de az unokát még jobban.Pedig néha roppant fárasztó ám.Az ember elszokik egy babától.De az az öröm amit okoz nekünk hát le írhatatlan
12/21 anonim válasza:
Most nem azert, de en azt nem ertem, hogy ha te sem szivesen adnad oda, a lanyod sem szivesen menne, akkor mi a kerdes a tovabbiakban? Szerintem az anyos csak ne eroszakoskodjon. Ez az en velemenyem, en biztos nem adnam oda. Foleg, h. Valoszinuleg kaja ugyben sem lehet benne megbizni.
13/21 anonim válasza:
Ja, es hogy valaszoljak is, enyem 10 honapos, de meg nem maradt felugyelet nelkul egyik mamajanal sem. Meg nem is ertem ezt a maniat, hogy miert nem eleg, h. Egyutt elmegyunk, egyutt vagyunk, miert kell feltetlen ott hagyni? Nem pofazok bele, hogy mit csinalnak, de jobb, ha szem elott vannak. Szerintem.
14/21 anonim válasza:
11:29,
Meg jo hogy nem pofazol. Teged mit gondolsz, ki nevelt fel? Majd mikor dolgozol, szorakozni akarsz, akkor vinned minden nap a nagyihoz.
15/21 anonim válasza:
Nèhány orára három honapos korátol. Egèsz napra másfèl èvesen. Ott aludni ketto èvesen. Ha nem akarod oda adni ne add ès kèsz. A te gyereked jogod van eldonteni hogy elengeded vagy sem.
16/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!Végül is Nem adtam ! Egyébként sosem voltam az a fajta aki szókározás miatt ledobná a gyerekét! Egyébként nem hinném hogy annyira szeretné az unokáját így nagymamaként, sajnos ezt túlságosan is érzem és ezért is alakult ki bennem az hogy nem szivesen bízom rá , a másik a kaja ügy + minden hétvégén magához rángatja a fiát is , erre még rájön a zsarolós erőszakossága ! A fiát is szokta fenyegetni zsarolni ha én nem adom oda akkor majd így meg úgy lesz , hozzáteszem sosem segített túlságosan semmivel minket! Mégegyszer köszönöm a válaszokat !Ha nem elég neki ennyi idő nem viszi sehova!
2014. máj. 1. 19:23
17/21 anonim válasza:
5 naposan. És remekül érezte magát.
18/21 anonim válasza:
Nem mintha jelentosege lenne, de lepontozni letudtok, de azt senki nem birta megmagyarazni, hogy miert kene otthagyni a gyereket, miert nem jo ha elvisszuk, es egyutt ott vagyunk?! Persze azt ne is mondjatok, hogy mert szorakozni kell menni, nem minden anyanak ez a vagya.
19/21 A kérdező kommentje:
Azért nem akarja hogy én is ott legyek mert ha én ott vagyok a lánykám nem akar vele foglalkozni csak velem,és ő így nem tud közelebb kerülni hozzá! Állítása szerint!én meg úgy gondolom ha a gyerek nem szereti úgy sem tud mit tenni,ha kint is vagyunk megszeppen nem beszél csak áll és nem hajlandó elmozdulni mellőlem , nem érzi jól magát !A másik amit senki nem ért nekem az a legnagyobb szórakozás ha gyerekemmel játszhatok ,vagy elvihetem valahová ahol jól érzi magát kirándulni stb , ha látom hogy ő felszabadult boldog, és annyi minendben változik minen nap , minen nap mutat valami kis csodát amitől a mennyországban járok és nekem ettől több nem kell!
2014. máj. 3. 06:25
20/21 anonim válasza:
Kerdezo, ezzel en is igy vagyok, ahogy leirtad. Egyebkent, ha ennyire anyas, illetve anyosod ennyire nem tud vele banni, akkor kepzelheted mi lenne ennek az otthagyasnak a vege. A lanykad is megsinylene, de te is szerintem. Amugy az apuka mit szol ehhez az egeszhez? Kicsit nem tud a nagyira hatni? Hogy ne eroszakoskodjon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!