Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ki hány évesen adta oda...

Ki hány évesen adta oda először a kis csemetéjét anyósnak egész napra?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 20:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%
Hát pedig jobban jársz ha néha oda adod.Minél jobban kitolod,annál rosszabb lesz a leválás mind kettőtöknek.Mi imádjuk az unokát,körülötte forog a világ.Én a szemem le nem veszem róla.Tényleg van abban valami az ember szereti a gyerekeit, de az unokát még jobban.Pedig néha roppant fárasztó ám.Az ember elszokik egy babától.De az az öröm amit okoz nekünk hát le írhatatlan
2014. máj. 1. 06:28
 12/21 anonim ***** válasza:
41%
Most nem azert, de en azt nem ertem, hogy ha te sem szivesen adnad oda, a lanyod sem szivesen menne, akkor mi a kerdes a tovabbiakban? Szerintem az anyos csak ne eroszakoskodjon. Ez az en velemenyem, en biztos nem adnam oda. Foleg, h. Valoszinuleg kaja ugyben sem lehet benne megbizni.
2014. máj. 1. 11:26
 13/21 anonim ***** válasza:
38%
Ja, es hogy valaszoljak is, enyem 10 honapos, de meg nem maradt felugyelet nelkul egyik mamajanal sem. Meg nem is ertem ezt a maniat, hogy miert nem eleg, h. Egyutt elmegyunk, egyutt vagyunk, miert kell feltetlen ott hagyni? Nem pofazok bele, hogy mit csinalnak, de jobb, ha szem elott vannak. Szerintem.
2014. máj. 1. 11:29
 14/21 anonim ***** válasza:
52%

11:29,

Meg jo hogy nem pofazol. Teged mit gondolsz, ki nevelt fel? Majd mikor dolgozol, szorakozni akarsz, akkor vinned minden nap a nagyihoz.

2014. máj. 1. 13:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Nèhány orára három honapos korátol. Egèsz napra másfèl èvesen. Ott aludni ketto èvesen. Ha nem akarod oda adni ne add ès kèsz. A te gyereked jogod van eldonteni hogy elengeded vagy sem.
2014. máj. 1. 16:46
 16/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!Végül is Nem adtam ! Egyébként sosem voltam az a fajta aki szókározás miatt ledobná a gyerekét! Egyébként nem hinném hogy annyira szeretné az unokáját így nagymamaként, sajnos ezt túlságosan is érzem és ezért is alakult ki bennem az hogy nem szivesen bízom rá , a másik a kaja ügy + minden hétvégén magához rángatja a fiát is , erre még rájön a zsarolós erőszakossága ! A fiát is szokta fenyegetni zsarolni ha én nem adom oda akkor majd így meg úgy lesz , hozzáteszem sosem segített túlságosan semmivel minket! Mégegyszer köszönöm a válaszokat !Ha nem elég neki ennyi idő nem viszi sehova!
2014. máj. 1. 19:23
 17/21 anonim válasza:
22%
5 naposan. És remekül érezte magát.
2014. máj. 2. 10:40
 18/21 anonim ***** válasza:
46%
Nem mintha jelentosege lenne, de lepontozni letudtok, de azt senki nem birta megmagyarazni, hogy miert kene otthagyni a gyereket, miert nem jo ha elvisszuk, es egyutt ott vagyunk?! Persze azt ne is mondjatok, hogy mert szorakozni kell menni, nem minden anyanak ez a vagya.
2014. máj. 2. 16:51
 19/21 A kérdező kommentje:
Azért nem akarja hogy én is ott legyek mert ha én ott vagyok a lánykám nem akar vele foglalkozni csak velem,és ő így nem tud közelebb kerülni hozzá! Állítása szerint!én meg úgy gondolom ha a gyerek nem szereti úgy sem tud mit tenni,ha kint is vagyunk megszeppen nem beszél csak áll és nem hajlandó elmozdulni mellőlem , nem érzi jól magát !A másik amit senki nem ért nekem az a legnagyobb szórakozás ha gyerekemmel játszhatok ,vagy elvihetem valahová ahol jól érzi magát kirándulni stb , ha látom hogy ő felszabadult boldog, és annyi minendben változik minen nap , minen nap mutat valami kis csodát amitől a mennyországban járok és nekem ettől több nem kell!
2014. máj. 3. 06:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Kerdezo, ezzel en is igy vagyok, ahogy leirtad. Egyebkent, ha ennyire anyas, illetve anyosod ennyire nem tud vele banni, akkor kepzelheted mi lenne ennek az otthagyasnak a vege. A lanykad is megsinylene, de te is szerintem. Amugy az apuka mit szol ehhez az egeszhez? Kicsit nem tud a nagyira hatni? Hogy ne eroszakoskodjon?
2014. máj. 3. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!