Hogy adjam a párom tudtára, hogy ezt nem birom tovább? nem akarok sértődést
Az anyós tudna menni a saját anyjához lakni?Nem is értem,ez eddig hogyhogy nem merült fel?Inkább rajtatok élősködik egyszobakonyhán, minthogy menjen a saját anyjához?
Szomorú, hogy ilyen lakhatási helyzetek vannak Magyarországon :(
Szerintem nem tudsz mit csinálni,amíg el nem költözik...
10 napot féllábon valahogy még kibírtok, de ami engem jobban aggaszt, hogy "nem keres mondván hogy még úgysincs pénze".
Szóval készülj fel, hogy a kedves mama nem fog 10-én elköltözni. Valamit lépnetek kell, mert ez így tényleg tarthatatlan.
remeg a gyomrom ha belegondolok hogy jön az este.nincs is nemi életünk a párommal és amíg itt lesz tuti nem is lesz(a részemről így nem megy) tudom hogy csak forgolódni fogok,hajnalba meg kelhetek mert nem tudok aludni.este ha megyünk sétálni gyerkőccel meg a párommal beszélni fogok vele
köszönöm a válaszaitokat és a megértést
Valaki már kétdezte, de nem válaszoltál rá:
Ha egyszobás a lakás, akkor hogy nem alszik veletek egy szobában?
Szóval egy légtérben vagytok?
Ne haragudj, hogy ezen a témán lovagolok, de ha egy légtérben vagytok, akkor mi van az intim együttlétekkel?
Ez nem egészséges így.
úgy mondom hogy ő kint van a kanapén,mi benn a szobába,de van ajtó.
Az együttlét meg igen..hogy engedném el magam ha tudom hogy ő ott van meg eleve feszült is vagyok abszolút nem kívánom..és még 2 hét minimum..napközbe sem megoldható a párom dolgozik..nem jó sehogyse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!