Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan kezelitek az olyan...

Hogyan kezelitek az olyan helyzetet, hogy a páromat az anyósom kb.3 éves szinten kezeli? Már nagyon kezdek belefáradni!

Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 21:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen,épp ezért én is "etetem" őt... a kislányom második szülinapjára olyan tortát sütöttem,hogy édesapán azóta is mutogatja mindenkinek a képet róla a telefonján,olyan jól nézett ki..erre anyósomék mit hoznak ajándék gyanánt? Hát persze,hogy egy tortát,ami szintén nem fogyott el...Értem én,hogy másra nincs pénz,meg minden,de ..ez a legnagyobb pénzkidobás...
2015. jan. 18. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Amikor az én anyukám meghalt,akkor kértem az anyósomat,pótolja nekem a hiányát.Láss csodát az anyósom nem is gondolta volna rólam,hogy ennyire érzékeny vagyok.
2015. jan. 19. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!