Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veletek is van ilyen? Hogyan...

Veletek is van ilyen? Hogyan kezelitek? (15-17évesek)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a szüleim (vagyis anyukám) szemében mindíg én vagyok a rossz.. Bármit teszek , semmi nem jó.

A szüleim elváltak, anyával élek, de apával is tartom a kapcsolatot, mind a kettejüknek van élettársuk már régebb óta. 17 leszek, egész jól tanulok, meg vannak a terveim is, segítek a háztartásban, nem bulizok, nem vagyok züllött..

Ha valami 'baj' van, rögtön engem vesz elő.... ha testvérem, vagy mostoha apám felidegesíti velem ordít...

Ha átmegyek apámhoz folyton azt mondja " minek mész oda? Jobb annál a nőnél..?stb"

Komolyan úgyérzem kiútálnak a családból... mit tegyek?

2013. aug. 30. 23:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyám szemében is mindig én vagyok a rossz. Mindig is jó kislány voltam. Sosem buliztam, mindenben segítettem, szorgalmas voltam. Anyám mégis mindig veszekedett velem (pontosabban kiabált).

Most 20 éves vagyok. 2 nap múlva költözöm el otthonról.

Anyám még az utolsó napjaim is megkeseríti itt. Pár órája is alkotott. Azóta sírok.

2013. aug. 31. 00:03
 2/11 A kérdező kommentje:

Velünk is ez van...

Egy órája leordított...

Vasárnap megyek vissza kollégiumba, azt mondta ne is jöjjek haza...

2013. aug. 31. 00:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Én az utóbbi hetekben többször megkaptam, hogy "örül, hogy megszabadul tőlem."

(első voltam)

2013. aug. 31. 00:26
 4/11 A kérdező kommentje:

Szerencsére ezt még nem mondta.

Ez szõrnyű., gondolom már várod, hogy elköltözz

2013. aug. 31. 00:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
engem azért nem hagynak mert nem járok gyakrabban buliba
2013. aug. 31. 00:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig ez volt. A távolság valamennyit javított rajta, de még így is eljátssza, ha mondjuk átmegyek hozzá, akkor elkezd velem kiabálni, hogy ez meg az hol van. Amit nyilván ő pakolt el, mert már 6 éve nem lakok ott. Ilyenkor mindig visszakiabálok, hogy honnan tudjam, nem is lakok itt, keresd meg, ha elraktad stb.

De míg otthon laktam nagyon szar volt, sokat sírtam én is. Addig nem mertem sose mondani semmit csak sírtam. Ha meg észrevette akkor azért is ordított.

2013. aug. 31. 01:33
 7/11 anonim válasza:
0%

Gyerekek, tinédzserek vagytok. (Vagyunk) Ebben a korban olyan segg g.ecik vagyunk a szüleinkel, hogy csoda ha enni adnak. Ja és még annyi, hogy örülj neki, hogy leüvölti a fejed! Ezzel mutatja, a törődést, és hogy nem akarja, hogy mellékvágányra kerülj. Engem is ez tartott össze ezalatt a nehéz időszak alatt. Ez mindig jusson eszedbe! Miattad csinálja. Nem saját kedvtelésére.

HeadbangZ 17/F

2013. aug. 31. 03:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Drága előző hozzászóló. Úgy érzem 20 évesen már közel sem vagyok tinédzser.

És tinédzserként sem mindenki egy r*hadék a szüleivel. :)

2013. aug. 31. 14:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Drága hetes, a kérdező mivel segg g_ci az anyjával? Azzal, hogy jól tanul vagy azzal, hogy segít a házimunkában? Biztos szörnyű egy gyerek lehet...
2013. aug. 31. 15:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Ilyen "szörnyű gyereket" szeretnék én is. :D
2013. aug. 31. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!