Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veletek is van ilyen? Hogyan...

Veletek is van ilyen? Hogyan kezelitek? (15-17évesek)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a szüleim (vagyis anyukám) szemében mindíg én vagyok a rossz.. Bármit teszek , semmi nem jó.

A szüleim elváltak, anyával élek, de apával is tartom a kapcsolatot, mind a kettejüknek van élettársuk már régebb óta. 17 leszek, egész jól tanulok, meg vannak a terveim is, segítek a háztartásban, nem bulizok, nem vagyok züllött..

Ha valami 'baj' van, rögtön engem vesz elő.... ha testvérem, vagy mostoha apám felidegesíti velem ordít...

Ha átmegyek apámhoz folyton azt mondja " minek mész oda? Jobb annál a nőnél..?stb"

Komolyan úgyérzem kiútálnak a családból... mit tegyek?

2013. aug. 30. 23:52
1 2
 11/11 anonim válasza:

Drága repostolók, van az ahogy a gyerek látja magát, és van a valóság. Tini korban a gyereknek a világ az ellensége, erre akartam kitérni. Sehogy, semmikép se lehet a kedvére tenni. Például: felporszívózod a lakást, elmosogatsz, vasalsz vagy valami. Anyud ezt azért nem fogja olyan hűde nagy dobra verni, mert ő minden nap ezt csinálja mégse dícséri meg az égvilágon senki, azért mert elmosogatott, vagy felmosott. Tanulás.: Jól tanulsz. Szüleid zaklatnak azzal, hogy szarok a jegyeid? Nem? Akkor nincs min feszengni. Igen ? zaklatnak? 3-4 es tanuló vagy? javíts. 4-5 ös? akkor meg Szard le! Ami igazán fontos azok a testvéreid. Szeresd a testvéreid, mert hatalmas támaszaok ők az élet minden terén. Bocsi az előző alpáriságért. Volt bennem egy kicsi. 8, és 9 es kommenthuszár, tanácsot kért én adtam. most te jössz mutass fel valamit.

HeadbangZ

2013. szept. 1. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!