Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Néhány korábbi kérdés ihlette...

Néhány korábbi kérdés ihlette az enyémet. Vegyünk egy aranyos kislányt. Gyönyörű menyasszony lesz belőle majd elragadó feleség, odaadó anya. Honnan és mikor nőnek ki belőle annak a bizonyos ANYÓS-nak a csírái?

Figyelt kérdés
Személyesen nem vagyok érintett, az én anyósom egy igazi angyal.

2014. ápr. 16. 16:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es köszönöm a válaszodat. Ha félsz hogy olyan leszel az már jó. Akkor tudod hogy mit ne tegyél. Szeresd a gyermekedet, de hagyd felnőni, hagyd hogy élhesse az életét. Szerintem Te nem leszel rossz anyós, ők nem félnek hogy azzá válnak. További szép napot Neked.
2014. ápr. 18. 12:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

5-ös hozzászólásodra azt tudnám mondani, hogy aki így gondolkozik a saját gyermekéről, ott már alapból van "baj" és ez az élet számos terültén jelentkezik, ehhez nem kell anyósnak lennie. Theát ugyancsak igaza van 1-esnek. Aki igazán kiállhatatlan anyós valóban, az már amúgy is az élet több területén is az...

2014. ápr. 29. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!