Akik együtt laknak, mit tesznek a kapcsolatukért, hogy nem unják meg egymást? Akik már voltak hullámvölgybe, azoktól kérdem.
Hullámvölgybe kerültünk a párommal, leginkább azért, mert mindig itthon ülünk, viszont mindig együtt vagyunk. Egyhangúvá, unalmassá vált a kapcsolat. Néha vannak vitáink is. Helyre szeretnénk hozni a kapcsolatunkat. A másik a csók, nem szoktunk csókolózni, csak nagyon ritkán, számára ez jelentéktelen, de szájrapuszikat ad, nem is keveset. Nekem hiányzik a csók, neki nem. Ezellen mit tudnék tenni?
Ti hogy tartjátok életben a kapcsolatotokat, hogy ne unjatok egymásra? És ne szeressetek ki egymásból? A szex az müködik, élvezzük is.
Igyekszünk már nem otthon ülni és vitázni.
21n, 21f
Mi elvagyunk.. Hétvégén ha az idő engedi mindig megyünk valahová, ha mást nem akkor a közelben lévő tóhoz sétálni, kacsákat etetni. Ha rossz idő van akkor igyekszünk otthon csinálni valamit közösen.
Viszont mindkettőnknek van magánszférája otthon is. Előfordul, hogy a férjem bevonul a dolgozószobájába, és elfoglalja magát. Ilyenkor én tévézek, vagy netezek, vagy olvasok. Így nem lógunk mindig egymás nyakában.
A csókról annyit, hogy mi sem csókolózunk, mert annak is megvan a maga ideje. Szex közben persze van, de tévénézés közben inkább ezer puszi, apró csókok...
4: Hogy érted, hogy kevés?
Nekem sok, 50 perc után már nagyon sok, én kérem, hogy hagyjuk abba.:) Untig elég nekem egy hosszúhétvégés együttlétbe 3 aktus.
Szeretkezés elött mindig van csók, illetve néha szeretkezés közben is.
Valami ötlet, tipp, hogy ö is akarja a csókot többször? És ne kényszerböl csinálja velem... volt már, hogy szóltam neki hogy hiányzik a csók, akkor azért csinálta,mert én akarom..... a kapcsolatunk elején sokat csòkolóztunk.
Erre van tippetek?
Holnap megyünk sétálni a Normafára. Ma tollasoztunk picit....
Szerintem a csókolózást nem lehet erőltetni...szerintem az is természetes, hogy 2-3-4 év után kicsit ritkább...
Mi voltunk hullámvölgyben, de mindig megtaláljuk annak az okát, betegség, keveset pihentünk, keveset beszélgettünk stb. Mi mindig leülünk és megbeszéljük mi nem megy, azon változtatunk. A lényeg, hogy ne vádoljátok egymást, hanem partnerként megbeszéljétek a dolgokat.
Amúgy mi konkrétan az ellen nem teszünk, hogy ne unjuk meg egymást :D csak egyszerűen nem unjuk :))) 16 éves korom óta ismerem, azóta minden időmet vele akartam eltölteni....
Egyébként néha egymás nélkül is kimozdulunk...
23-N, 24-F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!