Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik együtt laknak, mit...

Akik együtt laknak, mit tesznek a kapcsolatukért, hogy nem unják meg egymást? Akik már voltak hullámvölgybe, azoktól kérdem.

Figyelt kérdés

Hullámvölgybe kerültünk a párommal, leginkább azért, mert mindig itthon ülünk, viszont mindig együtt vagyunk. Egyhangúvá, unalmassá vált a kapcsolat. Néha vannak vitáink is. Helyre szeretnénk hozni a kapcsolatunkat. A másik a csók, nem szoktunk csókolózni, csak nagyon ritkán, számára ez jelentéktelen, de szájrapuszikat ad, nem is keveset. Nekem hiányzik a csók, neki nem. Ezellen mit tudnék tenni?

Ti hogy tartjátok életben a kapcsolatotokat, hogy ne unjatok egymásra? És ne szeressetek ki egymásból? A szex az müködik, élvezzük is.

Igyekszünk már nem otthon ülni és vitázni.

21n, 21f

2014. ápr. 13. 00:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is fontos, hogy meg legyen a privát szféra. Emellett a párom dolgozik, én még tanulok, gyakorlatilag egész nap nem találkozunk. Nekem kifejezetten jól esik este egymáshoz hazaérni és együtt lefeküdni aludni, összebújva. Eszembe sem jut, hogy unnám a helyzetet. Ha kicsit slampossá kezd válni, akkor igyekszünk az estéket sem csak főzéssel és pihenéssel tölteni, hanem eljárunk ilyenkor is "randizni". Sétálunk egyet, vagy beülünk valahova egy sütire, esetleg elmegyünk vacsorázni. Olyanokat csinálunk, amiket akkor csináltunk, amikor megismerkedtünk és egymásba szerettünk. Nálunk ezek gyorsan feltámasztják az érzéseket. Nem azért, mert kimozdulás és pénzköltés, hanem mert ezzel egyidőben sokkal több időt fordítunk egymásra, mint amikor csak otthon ülünk egymás mellett. Tudom, hogy ez furán hangzik, de sajna így van. A mindennapokban hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy tennünk is kell azért, hogy boldog párt alkossunk.
2014. ápr. 13. 10:12
 12/12 anonim ***** válasza:
5, bocsi, de nem hangzik valami izgatonak az altalad leirt eset, mar te kered, hogy hagyjatok abba :)
2014. ápr. 13. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!