Te viccesnek találnád ezt a poént az anyós-jelöltedtől?
Sziasztok!
A vicc a következő:
Mi a karikagyűrű? Egy olyan cső, amibe belehúznak.
Ezt nekem és a páromnak (én vagyok a nő) mesélte el. Azt kell tudni, hogy még nem vagyunk házasok, másfél éve vagyunk együtt, egy éve együtt is lakunk, mindketten 30 év felettiek vagyunk.
Kezdettől fogva úgy érzem, hogy nem kedvel engem az anyósom, szerintem azért nem kedvel, mert úgy érzi, elvettem tőle a kisfiát.
Szerinted ezt célzásnak szánta, hogy mit gondol a házasságról velünk kapcsolatban?
Tudom, hogy nem kéne ezt felvennem, nem kéne, hogy bántson, mert nagyon szeretjük egymást a párommal, boldogok vagyunk együtt, de mégis nagyon rosszul esett.
A másik kérdésem az lenne, hogy hogyan függetlenítsem magam az ilyen bántó megjegyzésektől? Hogyan tudnám figyelmen kívül hagyni és gyorsan túllépni rajta, nem rágódni?
Köszönöm.
Maga apoén persze, hpgy vicces. De a kérdező helyzetét is figyelmebe kellene venni. Láttátok, hogy mit írt. Az anyósa a fiát cirógatja, szeretgeti, ami ugye érthető, csakhogy ezt feltűnően épp azért csinálja, hogy ezzel azt jelezze: ő az enyém és SOSE lesz a tiéd. Plusz érzelmileg zsarolja a fiát, hogy már nem szereti őt, mert ott a barátnője, anyukát eldobta stb.
Ha jóban lennék az anyósommal és tudnám, hogy nem utál csak azért, mert a fia felnőtt, akkor azt mondanám, hog oké, jó poén, nevetek rajta. Csakhogy itt meg kell nézni a hátteret is.
Én azért értem meg a kérdezőt, mert az én anyósom szájából egy ilyen poén az én irányomba biztos, hogy célzás lenne.
Szerintem túl komolyan veszed.
Én azon a poénon sértődtem meg, hogy szilveszterkor szabályosan közénk vetődött, mert keresztbe készültünk koccintani és fejhangon közölte, hogy NEM HIÁNYZIK IDE A KERESZTELŐ HAHAHAHA. (A kersztbe koccintás keresztelőt jelent. A fia 33 éves én 27, saját lakásunk van, öt éve vagyunk együtt és egy éve házasok vagyunk. De NEM HIÁNYZIK MÉG A KERESZTELŐ HAHAHAHAHHA. Az anyja picsäját!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!