Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Te viccesnek találnád ezt a...

Te viccesnek találnád ezt a poént az anyós-jelöltedtől?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A vicc a következő:

Mi a karikagyűrű? Egy olyan cső, amibe belehúznak.

Ezt nekem és a páromnak (én vagyok a nő) mesélte el. Azt kell tudni, hogy még nem vagyunk házasok, másfél éve vagyunk együtt, egy éve együtt is lakunk, mindketten 30 év felettiek vagyunk.

Kezdettől fogva úgy érzem, hogy nem kedvel engem az anyósom, szerintem azért nem kedvel, mert úgy érzi, elvettem tőle a kisfiát.

Szerinted ezt célzásnak szánta, hogy mit gondol a házasságról velünk kapcsolatban?

Tudom, hogy nem kéne ezt felvennem, nem kéne, hogy bántson, mert nagyon szeretjük egymást a párommal, boldogok vagyunk együtt, de mégis nagyon rosszul esett.

A másik kérdésem az lenne, hogy hogyan függetlenítsem magam az ilyen bántó megjegyzésektől? Hogyan tudnám figyelmen kívül hagyni és gyorsan túllépni rajta, nem rágódni?

Köszönöm.

2014. ápr. 14. 09:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
24%

26/F

Nálunk ez kicsit máshogy van, sok barátnőm volt már sokat hazahoztam, de én itthon leszögeztem a szülőknek hogy egyetlen rossz beszólás vagy valami sértő az éppen aktuális páromra és akkor én is elköltözök és nem nagyon fogjuk tartani a kapcsolatot. Ezt 18 évesen közöltem mikor beállítottam az akkori 23 éves gyerekes barátnőmmel, és akkor ezt én így leszögeztem, hogy ennek így kell lennie és azóta sem szólnak bele semmibe és elfogadják azt akit én választottam. De ehhez olyan társat kell választani aki ugyanezt megcsinálja a béke érdekében hogy elmondja a szülőknek, hogy a kicsi fiuk-lányuk az már felnőtt és hamarosan kifog repülni. És ha ezt nem érti meg a szülő akkor ott csak káosz és feszültség lesz mindig. De vannak olyan ismerőseim is ahol ez teljesen természetes volt hogy elengedik gyerekeiket és elfogadják a helyzetet, de sajnos ez nem minden esetben van így mert vannak nehéz esetek akik sohasem fogadják el

2014. ápr. 14. 09:52
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
De hiszen ez egy ezer éves vicc. Ha te egy viccen megsértődsz, akkor nálad vannak gondok.
2014. ápr. 14. 09:57
 13/24 anonim ***** válasza:
87%

Te meg mond azt neki: Úgy jó az anyós ha porhanyós . :D (a férjem apja ezt mondta anyósának)

Komolyra fordítva: Nincs értelme megsértődni ezen.

2014. ápr. 14. 09:58
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
A vőfélyünk is elsütötte ezt a viccet a lagzinkonk, nevettünk :)
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szólalj meg kérdező! Mond el a véleményedet látod egyikőnk se érti hogy minek AKARSZ megsértődni?
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez számodra bánto, akk nézz nagyon magadba!!!
2014. ápr. 14. 10:06
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat, próbálom ezentúl nem komolyan venni az ilyeneket és változtatni a hozzáállásomon.

Persze, önmagában valóban vicces ez a poén, de annak tudatában nem, amit eddig a másfél év alatt tapasztaltam az anyósomtól. Honnan veszem, hogy úgy érzi, elvettem tőle a fiát? Bármikor, amikor találkozunk, akkor bújik hozzá, puszilgatja, simogatja, becézgeti. Páromat azzal vádolta meg, hogy nagyon megváltozott az utóbbi időben és nem is szereti már őt, nem törődik vele. (Pedig naponta beszélnek telefonon, heti egyszer minimum találkoznak/találkozunk). Volt olyan, hogy átment hozzánk mikor nem voltunk otthon és elmosogatott, kivasalt. Erről már szerencsére leállította a párom.

2014. ápr. 14. 10:21
 18/24 anonim ***** válasza:
81%

Az én anyósom kerek perec a képünkbe mondta, hogy egyáltalán nem örülne, ha a közeljövőben összeházasodnánk, nagymama meg végéképp nem akar lenni, mert ehhez fiatal.

Nem is terveztük még egy darabig, de ez azért szíven ütött. Ehhez képest egy ártatlan poénon, ami ráadásul mégcsak nem is sértő, felháborodni, kicsit túlzás szerintem.

Egyébként sem csak az egyik félre érthető. Ugyanúgy csőbe lesz húzva vele a férj, mint a feleség, kárt ezt ennyire magadra venni. :D Majd ha elkezdi nyomatni az olyan poénokat, ami csak is menyekre érthető, akkor kezdd el te is az anyós vicceket! :)

2014. ápr. 14. 10:23
 19/24 anonim ***** válasza:
53%
Bírom az ilyen roppant fontos nőket"mert én voltam aki elvette anyuci pici fiát":)))Ha nem te,akkor más.Az én" pici fiamat" is elvették a lányok,nem is egy ,számukat sem tudom.Na bumm.:))De valahogy azok cserélődnek én meg csak maradok anyu:)Vedd lazára a figurát,nem kell minden felszívni magad.Főleg hülyeségen.én voltam esküvőn.Kifelé a férj megkérdezte az ifi asszonyt."És mondd mennyit fizettél a pezsgőért"x összeget jött a válasz.Erre az ifi férj mmmiii??ezért haza megyünk agyonverlek:)))))))Dőltünk a röhögéstél.Régen volt de a mai napig felemlegetjük:)
2014. ápr. 14. 10:42
 20/24 anonim ***** válasza:

Hát igen, nem mindegy, milyen helyzetben mondta vagy amúgy milyen... Mert pl. ha ezt a nagymamám mondta volna nekem meg a páromnak, akkor igazából jót nevettünk volna rajta, aztán csoki, mert a mamám állandóan vicceket olvas és ami tetszik neki, aztán mindenkivel megosztja, akár hetente többször is. Szóval akkor nem játszana semmilyen sértődés.

Ha az anyósjelöltem mondaná, akkor tudnám, hogy neki tényleg ez a véleménye. Ő az, aki bárki házasságát nevetve bssza szét, mert lesz*rja, neki is volt már vagy 3.. Persze, ha őt csalják meg, akkor válni kell meg milyen mocskos mindenki, de ő is ugyanúgy kikezd családos férfiakkal.

Ha ő mondana ilyet, kicsit sértene, de elengedném a fülem mellett. Mert lesz*rom az anyósomat. :D

2014. ápr. 14. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!