Ez már perverzség?
A barátom a testvérével és az anyukájával hármasban élnek egy lakásban. A húga bentlakásos fősuliba jár. Általában nincs otthon. A barátom dolgozik.
Egyszer elmentem hozzájuk látogatóba.
Az anyukája viszont ránk nyitott szex közben és anélkül, hogy szólt volna bármit is, csak állt és nézett. Megijedtem, köszöntem neki, és mondtam a barátomnak, hogy itt van anyukád. Meglepetésemre nem hagyta abba. Csak kiszólt az anyjának, hogy "Nem látod, hogy nem érek rá? Tűnj el innen!"
Az anyósnak való pedig percekig csak állt és nézett.
Nem vagyok szégyenlős, de nem túlzás ez egy kicsit?
Vannak olyan emberek, akik bizonyos élethelyzetben "sokkot" kapnak és nem dolgozik elég gyorsan az agyuk ahhoz, hogy feldolgozzák az eseményeket/látottakat.
Valószínűleg az "anyósnak való" is így reagált.
Ha zavar ez téged, akkor keressétek meg a kulcsot az ajtóhoz és zárjátok magatokra.
Bár az "anyósnak való" is igazán kopoghatna, de sajnos ez sok családban egyáltalán nem divat már.
A barátod meg elég alpári volt. Nyilván szebben és értelmesebben is meglehetett volna kérni az "anyósnak valót", hogy ahol bejött ott menjen is ki és csukja be az ajtót maga mögött.
Legközelebb okosabbak lesztek. Itt mindenki hibázott.
De most komolyan !
Azt hogy mire való a barátod már tudod ,de kettőtöknek nincs annyi hogy bezárja az ajtót.
"Ez már perverzség?"
Az!!!
A mama totál perverz és imád kukkolni.
Valami családi titkot sejtek...
Most tényleg csak nekem furcsa, hogy az anyuka fia sem állt le???
Az rendben van, hogy lehet totál lefagyott az "anyós" és azért állt ott olyan sokáig (vagy vannak ilyen neveletlen emberek, akik ilyenkor is bámulnak, akkor szerintem menekülj ebből a családból).
Én nem akadtam fenn azon, amit a fiú beszólt az anyjának, de azért szerintem addig abbahagyhattad volna a d.gást, nem?! Normális ember ilyenkor még ha nem is szégyellős, akkor is felkiált vagy valami, abbahagyja és magára kapja a takarót vagy ilyesmi.
Az biztos, hogy én ilyen családba nem akarnék bekerülni, mindegy, kivel nagyobb baj az anyukával vagy a fiával.
Egyébként lehet azért szólt be így az anyjának, mert az mindig direkt rányit és nem hagyja, hogy saját élete legyen, nem ismerjük a dolog hátterét. Nekem is volt, hogy amikor a párom jött hozzám akkor ötpercenként bejöttek valamiért (pedig mi nem is nagyon terveztünk semmit pont emiatt csókon és simogatáson kívül, de már bennem is felment a pumpa egy idő után és leordítottam a fél családom fejét, zengett az egész utca.
De számomra az akkor is durva, hogy nem elég, hogy az anyuka hosszasan bámul, a srác még csak le sem állt addig.
Azt pedig sosem értettem, hogy miért nem zárják egyesek az ajtót, vagy pedig ha nem zárható, akkor ne közösüljenek olyankor, amikor tudják, hogy rájuk nyithat valaki. Nem állatok vagyunk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!