Hogyan szólítsam az apóst?
Figyelt kérdés
Anyósomat magázom és a beceneve után teszem a nénit, viszont az apósom Gyula, de mindenki csak Zsül-nek hívja, még senkitől nemhalottam hogy az anyakönyvezett nevén szólította volna valaki én meg nemtudom, hogy Zsül, Zsülbácsi vagy Gyuszibácsi esetleg Gyulabácsi. múltkor az anyós valamit kérdeztem es akkor ugy mondtam, h. Zsül,ő is jelen volt de egyikük sem szólt, hogy hol marad a bácsi,amúgy magázom őt,megkérdezni meg nemmerem, mert már régóta együtt vagyok a fiúkkal, de eddig nemlaktunk együtt nem volt rá szükség, de furcsának érzem bácsi nélkül meg hát bácsival is.2014. ápr. 4. 12:22
11/13 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog, amit nem kell Magadtól tudnod.:) Senki nem várja el Tőled. Kérdezd meg, hogyan szeretné, ha szólítanád!:)
12/13 anonim válasza:
Én "nénizek-bácsizok" 6,5 év után is, miközben távolibbakat (értsd: anyós testvéreit, após testvéreit) tegezek.
Úgyhogy ha összeül a nagy család nálunk, akkor mindenkinek "szerusztok" nekik meg "csókolom" :)) néha én is gáznak érzem, de nem kértek, hogy tegezzem őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!