Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Meddig lesznek még olyan...

Meddig lesznek még olyan pasik, akik az anyjukhoz költöztetik a párjukat?

Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 10:56
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
76%

A kérdésre a válaszom, amit már előttem is írtak: Amíg lesz olyan nő aki belemegy ebbe.

Sosem mennék bele! A testvérem belement... Mai napig bánja.

Anyósod nem fog megváltozni és ha születik gyereketek csak még rosszabb lesz, mert akkor a gyereknevelésbe is bele fog állandóan szólni. Na egy anyának az lesz az a pont mikor kirobban. Soha nem lesz már jó a viszonyotok. Vannak olyan anyósok akikkel jobb tartani 3 lépés távolságot...vagy még többet :) Az én szüleim nagyon jó fejek és nagyon alkalmazkodóak, ám a párom akkor sem volt hajlandó hozzájuk költözni, mikor nehezen fizettük az albérletet. Megértettem. Ha szeret téged, ő is megért. Ha nem,........

2014. márc. 23. 18:27
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

tőlem feltehetően különb ápolást kapott, int egy otthonban, lévén ez a hivatásom...

és senki nem kérte, hogy adjam fel az életem, ne is tettem, van életem, köszönöm, boldog. És lehet, hogy több magánéletem van, mint annak, aki soha el nem szabadul a gyerekei mellől, mert nincs kire bíznia...

2014. márc. 23. 21:02
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Manapság egy otthonban az esetek 99%-ában sokkal jobb helye van egy beteg, idős embernek, hiszen ott szakszerű, hozzáértő ápolást kap a nap 24 órájában, nem akkor, amikor a fiatalok épp hazaesnek, és nem kontármunkát.

abból hogy gyesen voltam, melyik szót nem értetted?

2014. márc. 23. 21:04
 34/38 anonim ***** válasza:
62%

Nos, az a férfi - bár a párod messze van ettől a titulustól -, aki belemegy egy ilyenbe, megérdemelné, hogy egyedül (bocs, anyukával) éljen.

Te meg csak óvatosan panaszkodj, mert senki nem kényszerített, hogy menj oda. Így döntöttél, viseld hát a következményeket. Mellesleg én alaposan átgondolnám a kapcsolatunkat, ha a párom ilyesmivel állna elő. Szerintem heló lenne.

2014. márc. 25. 14:03
 35/38 A kérdező kommentje:
Tegnap este elmondtam a páromnak,hogy ez nekem nem jó,szeretném ha élnénk a külön életünket.Ebben így tönkremegyek.Azt mondta,hogy ő nem fog elköltözni.
2014. márc. 25. 16:39
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki szenved valakitõl ez szörnyü állapot én pl. a férjem hugától,bátyjától szenvedek, a férjemet orránál fogva vezetik, és nem képes vagy nem hajlandó észrevenni, lassan a házasságunk is rá megy.Nem lakunk együtt,hátha még együtt laknánk, már bánatomban nem lennék az élõk között.
2014. márc. 25. 16:57
 37/38 anonim ***** válasza:
Hát ha kérdező a párod nem a te hanem az anyja igényeinek akar megfelelni, akkor éljen vele.
2014. márc. 25. 16:59
 38/38 anonim ***** válasza:

Az én volt párom anyja egy jószívű, de hihetetlen buta nő volt, aki elkényeztette a gyerekeit

Anyósnak jó volt, szeresd a gyerekét és az unokáját, tiszteld őt, és befogadott a családba.

A párom engem úgy költözhetett be, hogy se engem, se őt nem kérdezte meg. Csak sokat voltak náluk, természetes volt, hogy ott vagyok. Csak egy fiókot szabadított fel, bevásárolt stb. Ottlakás volt ottlakás nélkúl

2022. ápr. 9. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!