Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Meddig lesznek még olyan...

Meddig lesznek még olyan pasik, akik az anyjukhoz költöztetik a párjukat?

Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 10:56
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
Mármint a nőnek kell laknia az anyósával.Most ebben a helyzetben vagyok,és nem kívánom senkinek.Aki pedig azon gondolkozik,hogy az anyósával lakjon,tanácsként mondom nehogy belemenjen.Minden lépésemet figyeli.Nincs magánéletünk.Ráadásul jövőre nyugdíjas lesz.Egy konyhán,fürdőn vagyunk.Rémálom.A reggeleim úgy kezdődnek,hogy kérdezget mikor,kivel,merre stb.Idegbetegen kezdem a napot.Ha elkezdek főzni,nézi mit csinálok.Ez nem élet...Ja 30-on felül vagyunk a párommal.
2014. márc. 23. 11:05
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

Addig, amíg lesznek olyan nők, akik belemennek.

Te miért mentél bele?

2014. márc. 23. 11:07
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig lesznek olyan nők akik hajlandóak odaköltözni...

Miért nem mentek saját lakásba? Albérlet vagy egyéb... Mi is először csak egy egy szobás kis lyukat tudtunk venni, most gyűjtünk nagyobb lakásra... de legalább csak ketten vagyunk.

2014. márc. 23. 11:08
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Pont addig,amíg olyan nők is, akik odaköltöznek...
2014. márc. 23. 11:11
 5/38 anonim ***** válasza:
92%

"Mármint a nőnek kell laknia az anyósával.Most ebben a helyzetben vagyok"

Pisztolyt fogtak a fejedhez,vagy mi? Mert ha nem, akkor nem KELL. Gondolom volt szabad választásod, de hülye voltál belementél.

"Ja 30-on felül vagyunk a párommal."

Na akkor meg dupla szégyen anyós nyakán élősködni.

2014. márc. 23. 11:12
 6/38 anonim ***** válasza:
97%

márpedig ha nincs spórolt pénzetek, amiből lakást vesztek, vagy nem tudtok mire hitelt felvenni és nem tudnátok egy albérletet fentartani, akkor nem marad más mint a szülőkkel élés.

Gondolom nem lehet újkeltű ez a probléma, mert eddig is beszélhettél anyósjelöltttel, tudtad milyen, vállaltad, amikor odaköltöztél. Nyilván annak is meg van az oka, hogy miért nem mehettetek a te szüleidhez. Tanulj meg alkalmazkodni, és tegyetek félre minél több pénzt, hogy el tudjatok költözni, már ha így nem jó!

2014. márc. 23. 11:18
 7/38 anonim ***** válasza:
88%

Adott nektek helyet, igy ugy godolja mindent megtehet, amihez kedve tartja.Igy te kénytelen vagy alkalmazkodni, ha tetszik,ha nem!

Miért nem mentek albérletbe?

2014. márc. 23. 11:30
 8/38 anonim ***** válasza:
94%
Össze se költöznék inkább a párommal,ha nincs más megoldás.Menj külön,aztán majd elválik,hogy mi lesz.
2014. márc. 23. 11:31
 9/38 A kérdező kommentje:
Mi már külön éltünk ketten a párommal,csak anyuci egyedül maradt.Most megint kell neki egy csicska.A fia,akit ugrálltathat.Eszem ágában sem volr vele élni,a párommal akartunk házat venni.Csakhogy egyke a párom,és mivel övé lesz a ház,azonnal kész tények elé állitott:megy haza az anyjához,velem vagy nélkülem.Egyébként igazatok van,én voltam hülye,hogy belementem.Csak nem akartam elveszíteni a 4 éves kapcsolatomat,én engedtem.
2014. márc. 23. 11:38
 10/38 anonim ***** válasza:
85%

ez bizony szívás

megszoksz vagy megszöksz, én megszöknék

2014. márc. 23. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!