Mit tehetünk még anyósomért?
Apósommal kb 3 éve váltak el. Apósom nem bírta tovább elviselni, hogy anyósom nem takarít, csak gyűjtögeti a szemetet stb. Anyósom nem volt hajlandó mosni, se takarítani. Apósom hozzánk hozta a ruháit, hogy neki legyen tiszta ruhája. Sokszor nálunk evett, mert otthon nem volt semmi ennivaló, és ha anyósom főzött is, nem volt tiszta tányér amiből ehetett volna.
Szóval megunta, beadta a válást és elköltözött az öccséhez.
Anyósom azóta még jobban elhagyta magát. Tesómmal voltunk nála takarítani tavaly nyáron. Mindent lefertőtlenítettünk, kimostunk, elmosogattunk stb.
Azóta ismét felgyülemlett a kosz, szemét. Terhes vagyok, úgyhogy idén már nem szeretnék nála takarítani.
Anyósom azt mondta, szeretne hozzánk költözni, és eladná a lakást, és az árát nekünk adná... Hát, köszönjünk inkább nem. A születendő gyerekkel sem vagyok hajlandó odamenni.
Próbáltam/próbáltunk anyósnak segíteni. Felajánlottuk, hogy fizetünk egy takarítónőt aki heti 2-3 alkalommal kicsit kitakarít. Feltöltöttük a tisztítószeres-készletét. De nem érez kényszert a takarításra.
Nem akarom magára hagyni, de most a születendő gyerekemre kell koncentrálnom.
A férjem egyébként külföldön melózott, mire nagyobb hasam lesz addigra jön haza.
Ő inkább telefonon beszél az anyjával. Én látogattam régebben, de mióta kiderült hogy terhes vagyok, nem találkoztunk csak telefonon beszéltünk.
Az anyósod nagy valószínűséggel beteg:
Gondolom, a férjével egyébként sem volt valami jó a kapcsolata, a kényszeressége csak újabb csepp volt a pohárban.
Kezeltetni kell anyósod, megtalálni az okot, miért került ekkora apátiába, mert egyébként még rosszabbra fordul a helyzet.
A társa már elzárkózott tőle, ha a gyereke is elfordul, akkor nem sok jóval kecsegtet a jövő.
A párodnak illene helytállni ebben a helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!