Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ha a nagymamám nem akar...

Ha a nagymamám nem akar otthonba menni, akkor nem is tehetünk semmit?

Figyelt kérdés
Együtt lakunk és egyre kibírhatatlanabb a helyzet. Ahogy öregszik, úgy lesz egyre kötekedőbb, rosszindulatúbb és idegesítőbb. Egyedül már nem lehet hagyni, de mi sem tudunk vele lenni a nap 24 órájában. Eljutottunk odáig, hogy ez így nem mehet tovább. Találtunk egy otthont, de ő nem akar bemenni. Ilyen esetben mit tudunk tenni?
2013. júl. 18. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbáljátok vele megértetni, hogy nem tudja magát egyedül ellátni, ti meg nem tudtuk a nap 24 órájában felügyelni rá. Vigyétek el az otthonba, hogy ő is lássa.
2013. júl. 18. 18:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos egyáltalán nem akarja még végiggondolni se az egészet. Nem tudom, mit tehetünk így.
2013. júl. 18. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:

1 vagyok.

Nagyim is így érezte, bár ő nem rosszindulatú és külön lakott. Rosszul lett, kórházba került és nem lehetett egyedül hagyni. Hallani sem akart otthonról. Most mégis otthonban van, alig várta, hogy a kórházból kikerüljön.

Mennyi idős?

2013. júl. 18. 18:53
 4/8 A kérdező kommentje:
81 éves
2013. júl. 18. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Ti laktok nála, vagy ő lakik nálatok?
2013. júl. 18. 20:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Albérletben lakunk, mi fizetünk mindent és már a tulajnak is elege van a nagymamámból, ha nem változtatunk mennünk kell, pedig elég jó áron van és minden közel van (orvos, bolt, bölcsi, ovi, játszótér).
2013. júl. 19. 10:24
 7/8 anonim ***** válasza:
vigyétek el őt de csak megnézni ismerkedni az ott lévőkkel ha szerez barátokat biztosan könnyebben befog majd menni
2013. szept. 4. 19:36
 8/8 anonim válasza:
próbáljátok meg a család gondozót, önkormányzati kirendeltségen lehet igénybe venni ill érdeklődni, hol van maga az intézmény kirendeltsége ami hozzátok közel lehet.Tanácsot tudnak adni erre vonatkozólag. Saját vélemény, és saját friss tapasztalatom de meg kell válni a nagymamától, mert tönkre tesz minden kapcsolatot, s családot bonthat szét.....a miénket szét szedte, mert szerettem, s azt hittem az én "drága" nagyim nem tenne ilyet....de tett......
2013. szept. 23. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!