Miért van, ha anyósról kiderül, hogy jön vagy mennünk kell hozzá, akkor én teljesen kikelek magamból?
Olyan ideges leszek, hogy majd felrobbanok (már napokkal a találkozás előtt), mindenen elbőgöm magam ... és még sorolhatnám :(
Nem vagyunk jóban, nagyon nem. Van egy 3 és fél éves kisfiúnk, s miatta sűrűn kell találkozni. Gyakorlatilag minden hétvégén, s ezt azt jelenti, hogy én már szerdától azon kattogok, hogy már megint el kell viselnünk ezt a nőt. S tényleg muszájból találkozunk, mert a fiamnak nem hiányzik, apának nem hiányzik, nekem meg pláne nem, ha nem találkozunk. Ő erőlteti ránk magát.
Nem tudok megoldást kitalálni, hogy mindenkinek jó legyen, de kezdek ebbe beleőrülni. Ti hogy oldottatok meg hasonló helyzetet?
én egyszerűen oldottam meg ha apám elkezdett panaszkodni(energiavámpír a köbön) nem törődtem vele egyáltalán, átnéztem rajta.Ha kérdezte miért azt feleltem azért mert csak a panaszkodás nem érdekel főleg ha az egy 10-es fontosságú skálán az 1-est sem éri el.
Egy másik ismerősöm meg más fajta módszertől hagyta abba, amint rákezdett egy bajára én erőszakosabban elkezdtem mindenféléről panaszkodni és neki esélye sem volt a saját problémáját elmondani:D egy idő után már felém se nézett mert nem voltam jó lelki szemetes:D
Nem értelek egésze, Kérdező., eredetileg azt írtad:
"Van egy 3 és fél éves kisfiúnk, s miatta sűrűn kell találkozni."
Később meg azt, hogy a gyerek+Te az egyik szobában, az anyós a férjeddel a másikban.
De nekem sincs más javaslatom: értesd meg a férjeddel, hogy ez neked elviselhetetlen, oldja meg, hogy ne így legyen.
Sértődés lesz belőle, az világos, de hát a férjednek már Te, meg a gyerek a családja, - anyukája meg akkor jöjjön, ha hívjátok: vendég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!