Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért van, ha anyósról kiderül...

Miért van, ha anyósról kiderül, hogy jön vagy mennünk kell hozzá, akkor én teljesen kikelek magamból?

Figyelt kérdés

Olyan ideges leszek, hogy majd felrobbanok (már napokkal a találkozás előtt), mindenen elbőgöm magam ... és még sorolhatnám :(

Nem vagyunk jóban, nagyon nem. Van egy 3 és fél éves kisfiúnk, s miatta sűrűn kell találkozni. Gyakorlatilag minden hétvégén, s ezt azt jelenti, hogy én már szerdától azon kattogok, hogy már megint el kell viselnünk ezt a nőt. S tényleg muszájból találkozunk, mert a fiamnak nem hiányzik, apának nem hiányzik, nekem meg pláne nem, ha nem találkozunk. Ő erőlteti ránk magát.

Nem tudok megoldást kitalálni, hogy mindenkinek jó legyen, de kezdek ebbe beleőrülni. Ti hogy oldottatok meg hasonló helyzetet?

2014. márc. 8. 20:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

én egyszerűen oldottam meg ha apám elkezdett panaszkodni(energiavámpír a köbön) nem törődtem vele egyáltalán, átnéztem rajta.Ha kérdezte miért azt feleltem azért mert csak a panaszkodás nem érdekel főleg ha az egy 10-es fontosságú skálán az 1-est sem éri el.

Egy másik ismerősöm meg más fajta módszertől hagyta abba, amint rákezdett egy bajára én erőszakosabban elkezdtem mindenféléről panaszkodni és neki esélye sem volt a saját problémáját elmondani:D egy idő után már felém se nézett mert nem voltam jó lelki szemetes:D

2014. márc. 8. 22:52
 22/27 anonim ***** válasza:
43%

Nem értelek egésze, Kérdező., eredetileg azt írtad:

"Van egy 3 és fél éves kisfiúnk, s miatta sűrűn kell találkozni."

Később meg azt, hogy a gyerek+Te az egyik szobában, az anyós a férjeddel a másikban.

De nekem sincs más javaslatom: értesd meg a férjeddel, hogy ez neked elviselhetetlen, oldja meg, hogy ne így legyen.

Sértődés lesz belőle, az világos, de hát a férjednek már Te, meg a gyerek a családja, - anyukája meg akkor jöjjön, ha hívjátok: vendég.

2014. márc. 8. 23:50
 23/27 anonim ***** válasza:
23%
Tévedés attól,még az anyja is a családja.Nehogy már a saját gyerekéhez engedélyt kelljen kérnie a menytől ha látni akarja.Mindegyikötök veri magát,miközben ti is anyák vagytok,aztán egyszer majd anyósok is lesztek.Biztos tetszeni fog ha az agyon szeretett gyereketek majd ép nem enged be,vagy vendégként "mehettek"feltéve ha a meny megengedi.Nos ez nem igy működik.Ahoz,hogy egy család család legyen,a békességre kell koncentrálni, alkalmazkodni.Egyszerűbb persze csak az anyóson keresni a kákát,pedig nem anyós ment a ti családotokba hanem ti az övébe.ha valakinek gondja van le kell ülni megbeszélni,nem keresni még egy pösze nézésbe is a hibát,csak azért utálhassuk már szerencsétlent.Ti sem mondtok le a gyerekeitekről,anyóstól miért várjátok?Kicsit bogaras?istenem ki nem.Tökéletes ember nincs.Az a 3éves kisfiú mondta nem hiányzik a mama?Miért te akarod eldönteni,mit érez 3évesen.Pl utálnom kéne a nászomat mert soha nem láttam megpuszilta volna a kis unokánkat?Ugyan már,biztos vagyok benne meghalna érte.Az a nő ugyan ugy akkor"el kell viseljen téged"Elkönyvelted jó ,nem lehet akkor csak a rosszat keresed benne.Igy vagytok egy család anyóssal,Ülj le,aztán gondold végig csak anyósba van a hiba?33éve élek házasságba,vannak menyeim vőjeim.De még soha egyiknek egy rossz szava nem volt hozzám.Nekem sem.Miért is kellett volna nekem 33évet úgy le élnem a párommal csak kettőnkről szóljon az élet?ki rugva anyóst apóst mert csak mi??Az én anyósom akkor jött amikor akart,de én is.Nem abajgatta agyon a gyerekeinket de szerette őket.Soha eszembe nem jutott volna azt mondjam a páromnak anyádnak nincs helye közöttünk nálunk.Ha valami gond volt megbeszéltük,utálkozások,sértődöttségek nélkül.Pedig a mamának is voltak néha furi dolgai,nekem is.Sajnálom,hogy már nincs közöttünk minden bogarával együtt.
2014. márc. 9. 06:35
 24/27 anonim ***** válasza:
20%
Utolsó, nagyon szívemből szóltál. De sajnos, ők ezt még nem értik, meg, túl fiatalok. Majd megtapasztalják évek múlva, mindenki azt kapja vissza, amit ad.
2014. márc. 9. 10:45
 25/27 anonim ***** válasza:
Miért kéne az unoka miatt hetente találkozni? Itt a jó idő, egyre több programot lehet szervezni a szabadban. Megkell mondani a mamának, hogy hétköznap alig tudtok együtt lenni, szeretnétek kihasználni a hétvégéket, és inkább kimozdulnátok valahova.
2014. márc. 9. 17:49
 26/27 A kérdező kommentje:
Ha ki akarnám zárni a világunkból, akkor nem a megoldást keresném ...
2014. márc. 9. 20:44
 27/27 anonim ***** válasza:
43%
Hasonló cipőben járok.Èn hányingert kapok ha meglátom gyomorgörccsel vegyítve.Kerülöm mint a leprást!
2014. márc. 9. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!