Van még aki a férje családját a férje családjának tartja és nem a sajátjának?
Feljött ez a téma és én úgy mondtam, hogy a férjem családja, erre rámszóltak, hogy mióta házasok vagyunk az az én családom.
Az én családom az én családom, amiben felnőttem, amiben otthon érzem magam, ami sokat jelent neki, egyszerűen TÖBB és MÁS, mint ők, Nekem ők a férjem családja.
Mi alapítottunk családot magunknak, de ettől én nem érzem úgy, hogy én az ő családjuk része lennék vagy ők az enyémé. Egyszerűen lehet, hogy szokás így mondani, de attól, hogy mi házasságot kötöttünk, én semmivel sem állok hozzájuk közelebb sem érzelmileg sem sehogy, mint azelőtt. Nyilván nem vagyok, bunkó meg elutasító, de egyszerűen nem tudok úgy gondolni rájuk, hogy úh ők a családom.
Van ezzel más is így? Egyáltalán, a család szerintem egy érzés egy nem is tudom milyen viszonyrendszer, ez hogy alakulhatna ki attól, hogy most én házasságot kötöttem valakivel? Ettől még +12 ember iránt se nem érzek többet, se nem ment végbe semmiféle változás a kapcsolatunkban.
El sem tudnám képzelni, hogy a férjem családját ne tartsam a saját családomnak is. Nagyon rosszul esni, ha a férjem sem tartaná az én családomat a sajátjának is.
A családoknak össze kell tartani, és segíteni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!