Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, hogy jelentette be a családjánák, hogy válik?
"Anya, tönkrement a házasságom, beleszerettem valaki másba. Ne haragudj, de nem akarok róla beszélni..."
Így.
És a férjed tud róla, hogy neked már nem szép és jó minden?
Neki hogy fogod bejelenteni?
A szülőknek elmondani a legnehezebb... De mindig az őszinteség a legjobb, szépítgetés helyett. Valószínűleg időbe fog kerülni, h megértsék, de nekik a te boldogságod kell szem előtt tartaniuk.
Inkább lássák a lányukat más mellett boldogan, mint a férje mellett boldogtlanul szenvedve. Sok sikert kívánok.
9-es, hányok tőled!
Utálom az ilyen embereket, akik a "csak a gyerek miatt" társas magányra ítéli a feleket, és komolyan is gondolja, hogy ez jó!
Az anyám 20 évet húzott le így, apám idegbeteg lett, az anyám meg bipoláris depressziós, 10 éven át könyörögtünk neki a tesómmal, hogy váljanak el, de csak akkor volt hajlandó, amikor kirepültünk mindketten. Pénz lett volna, egyetértés lett volna, "de a gyerekek", fantasztikus volt két pszichiátriai eset között felnőni, de jó volt nekem.
Az én férjem meg inni kezdett, és agresszív lett. Tényleg, mennyivel inkább az ő érdekét szolgálta volna, ha minden nap veszekedést, bőgést, meg ajtócsapkodást lát, mennyivel szebben fejlődött volna... Elváltam, lett új párom, remekül megvagyunk, a kislányom meg életvidám, mosolygós, és mellesleg osztályelső. Úgy vélem, jól döntöttem.
Kérdező, te meg ne hallgass ilyesmi földhöz ragadt gonoszkodó fúrjákra, ha közös megegyezéssel el tudtok válni, és úgy érzed, jobb így, akkor csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!