Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi legyen az anyóssal?

Mi legyen az anyóssal?

Figyelt kérdés
Párommal össze akarunk költözni ketten, de az anyjával akkor nem tudom mi lesz mert már több mint egy éve a párom tartja el nem hajlandó dolgozni.

2014. febr. 23. 12:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nehéz és összetett kérdés. Sajnos nálunk is hasonló a szitu, annyiban más, hogy nálunk apám az aki nem hajlandó dolgozni. Egyszerűen én sem tudom, hogy mit csinaáljak vele. Anyámmal szétmentek, most nincs hol laknia, és munkája sincs. Ha én nem adok neki, az utcára kerül. Hogy tegyem ezt meg vele? nem tudom párodnak milyen a viszonya az anyjaval, de gondolom lelkileg neki sem lehet egyszerű,nekem nagyon sokat jelelnt, hogy a párom mellettem áll. Hiddel, sűrán minden nap úgy kekel, hogy mi ló túrót csináljak, mi a megoldás, mi a helyes.....

Szerintem ülj le beszéld meg a pároddal, hogy ő ezt, hogy gondolja, és milyen megoldást lát a helyzetre.

2014. febr. 23. 18:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Még az előző vagyok, annyit szeretnék még mondani, hogy ebben a korban sajnos munkát sem olyan egyszerű találni. Nekem is apám 59 éves, szerintem esélytelen.

Sajnos nem csak mi vagyuk ebben a helyzetben, úgy látszik a mi generációnknak ezt a problémát kell megoldani, de még mi sem tudhatjuk, hogy mi lesz velünk.

2014. febr. 23. 18:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Munkát bárki képes találni, aki valóban dolgozni akar, nem csak eltartatni magát. Plusz még azt se felejtsük el, hogy a kérdező pont azt írta, hogy az anyósa nem is hajlandó dolgozni.
2014. febr. 24. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!