Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elődszőr is, hülyeségeket ne...

Elődszőr is, hülyeségeket ne írjatok. Baj van az Apósommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!20 éves vagyok. A lánnyal még igazából nem vagyunk házasok, csak párkapcsolatban vagyunk. Az ’ Apósommal ’ személyesen nem vagyunk rossz kapcsolatba. Magyarul nekem nem ’ meri ’ elmondani a véleményét rólam, de a lánynak meg tiltja, hogy velem legyen vagy, hogy többet én találkozzak vele. Pár napja voltam nála, beszéltem vele (Apóssal) és semmi probléma nem volt, de mihelyt eljöttem már a lánynak mondta a magáét. Mit tudnák tenni, hogy ne szóljon bele vagyis, hogy tudjunk találkozni a lánnyal?

Após: Lengyel származású.

Előre is köszönöm válaszotokat!

Ha több információ kell, akkor kommentbe írok.

2014. febr. 6. 12:47
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

20-as. Értem. Bocsánat. Nem akartam senkit lekezelni. Igazából nekem a tiszteletnél nincs fontosabb. Élőbe teljesen más vagyok. Elnézést kérek mindenkitől ha olyat írtam, csak most picit kivagyok borulva, most válnak a szüleim, de ez megint más történet. A lényeg, hogy végig rendesen és tisztelet tudóan beszéltem vele. Az összes családtagja elfogadott és ők velük is szépen beszélek. A tisztelet nálam a legfontosabb.

Remélem, rendbe jön minden. Köszönöm és tényleg elnézést ha úgy beszéltem mindenkivel.

2014. febr. 6. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!