Szerintetek mit tegyek az anyósom, és apósommal?
Falun lakunk párommal,és szüleivel 1 nagy családi házban, külön bejárattal rendelkezünk (szerencse) párom tisztaság mániákus, aminek örülök is,mert kicsit nehezebben megy a munka 38 hkm vagyok :)
Anyósom, szó szerint olyan méteres pókhálók, dohos büdös szag van az ő részükön, hiába mondom neki kikellene takarítani a házat mert olyan kosz van itt hogy a babát nem fogom átvinni ha meg születik, a ruhájuk büdös áporodott szagú.Anyósom mániákus beteg, rokkantositott, 5 éves m.viszonya van.Mindig beképzel valami betegséget magának.
Apósom szó szerint alkoholista, és minden lehető alkalmat megtalál magának hogy a másikba belekössön, párom nagyon sokat dolgozik haza ér a munkábol itthon folytatja, de apósom mindig beleköt, és ez engem nagyon idegesít,párom már nem veszi fel. Nincs olyan nap hogy ne igyon.
Engem szerencsére nem csesztetnek, de nem tudom én mit tegyek velük szemben, a higiénia, a tisztaság a (lakásban) és maguk körül, az alkoholizmus ellen, Már nagyon idegesít.
Valakinek valami tippje???
Na igen gondoltam hogy ezt a választ fogom kapni, de 38 hetes kismamaként, nem tudnék hova menni, és a párom nélkül abszolult nem mennék el, ő meg nem akar innen elköltözni.
Nekem csak egy olyan tipp kellene hogyan tudnám rávenni őket a jobb életmódra, bár ha ennyi idő alatt nem foglalkoztak vele, már szerintem nem is fognak. :(
Kedves kérdező...mindig azt írod, hogy párom.
Most megvagytok esküdve vagy sem?
A kérdező körülményeit elnézve-az irásából...az a gyanúm, hogy nem.
Csak összeálltak.
Valamokka!
Teljesen igazad van, csak sok olyan dolgot is tesznek ami iszonyúan idegesít, tudja ő hogy kikellene takarítani mert páromnak többször említette már, de tenni semmit tesz ellene,de páromnak elég dolga van itthon is, nem hogy még neki segítsen.Én is felajánlottam a segítségemet,de egyik fülén be, másikon ki. és ha meg akarja fogni a babát ha megszületik, mit mondok hogy a páromat se sértsem meg? Fürödjél meg, és vegyél fel tiszta ruhát , elkeserítő sajnos hogy ilyen szó szerint koszos emberek vannak. De intézkedni azt szeretnek helyettem.
LOL!!!
Megint azt írta, hogy a párom!!!:DDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!