Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek mit tegyek az...

Szerintetek mit tegyek az anyósom, és apósommal?

Figyelt kérdés

Falun lakunk párommal,és szüleivel 1 nagy családi házban, külön bejárattal rendelkezünk (szerencse) párom tisztaság mániákus, aminek örülök is,mert kicsit nehezebben megy a munka 38 hkm vagyok :)

Anyósom, szó szerint olyan méteres pókhálók, dohos büdös szag van az ő részükön, hiába mondom neki kikellene takarítani a házat mert olyan kosz van itt hogy a babát nem fogom átvinni ha meg születik, a ruhájuk büdös áporodott szagú.Anyósom mániákus beteg, rokkantositott, 5 éves m.viszonya van.Mindig beképzel valami betegséget magának.

Apósom szó szerint alkoholista, és minden lehető alkalmat megtalál magának hogy a másikba belekössön, párom nagyon sokat dolgozik haza ér a munkábol itthon folytatja, de apósom mindig beleköt, és ez engem nagyon idegesít,párom már nem veszi fel. Nincs olyan nap hogy ne igyon.

Engem szerencsére nem csesztetnek, de nem tudom én mit tegyek velük szemben, a higiénia, a tisztaság a (lakásban) és maguk körül, az alkoholizmus ellen, Már nagyon idegesít.

Valakinek valami tippje???

2013. máj. 20. 09:32
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem tudtam egy kérdésben ez a leg nagyobb problémátok kit hogyan jellemeznek. Nevetségesek....
2013. máj. 20. 09:48
 12/26 anonim ***** válasza:
11%

Ebböl a honlapból indultam ki. Mert ITT a legtöbb női hozzászóló olyan aki csak összeállt...

Mint ahogy a chat.hu-n magányos, elvált nők csetelnek-akiknek családjuk van(férj, gyerekek)azok nem.

2013. máj. 20. 09:51
 13/26 A kérdező kommentje:

8-as!!

Én már többször felajánlottam neki a segítségemet, amire mindig azt válaszolta hogy rendben van, de mikor átmentem hogy akkor hajrá takarítsunk, mindig fájt neki valamije.

Férjemet is zavarja hogy ilyenek, és többször említette nekik, hogy mire a baba haza érkezik takarítsanak, ki, de mintha a falnak beszélne ő is.

CSak majd ha arra kerül a sor hogy baba is itthon lesz már, és nem engedem meg a rossz körülményeket nézve hogy ők is kivegyék a nagyszülői szerepet én leszek a rossz.

2013. máj. 20. 09:53
 14/26 anonim ***** válasza:
17%

Na így már rendben van!

Férjem.

Ha tisztességesen megvagy esküdve büszkén valld ne rejtegesd.

Szégyelljék magukat azok akik CSAK ÖSSZEÁLLTAK.

2013. máj. 20. 09:54
 15/26 A kérdező kommentje:
Negatív válaszokra nem vagyok kíváncsi, ha problémátok akad, azt máshol beszéljétek ki. Köszönöm
2013. máj. 20. 09:55
 16/26 A kérdező kommentje:

14-es!!

Igazad van de nem gondoltam hogy ez a fő szempont!! Büszke vagyok hogy ilyen férjem van, aki mindent megtesz nekem, szeret és a legjobbat nyújtja nekem.

2013. máj. 20. 09:56
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem nagyon fogsz tudni mit tenni. Ha évekig, évtizedekig így éltek, most hirtelen egycsapásra nem fognak megváltozni. Teljesen érthető, hogy nem akarod, ha a kisbabád koszos, büdös, alkoholszagú környezetben legyen. A helyedben én sem vinném át hozzájuk, ha pedig látni akarnák a kicsit, akkor arra csak a saját tiszta lakrészetekben kerülhetne sor, mégpedig úgy, hogy ők is tiszták, nem piásak. Ha erre nem képesek, akkor nem foghatnák meg a gyereket, nem engedném őket a közelébe. Persze Te leszel a rossz, téged fognak kibeszélni, de a gyerek biztonsága, egészsége az első. Kérdés, hogy a férjed mennyire fog támogatni, kiállni melletted.
2013. máj. 20. 09:58
 18/26 anonim ***** válasza:
19%
14-es, mi az hogy szégyelljék magukat? Ki vagy te? Az örök igazság tudója,vagy mi?
2013. máj. 20. 10:01
 19/26 anonim ***** válasza:
Egyik hétvégén menjetek át a férjeddel és takarítsatok ki. Ne foglalkozz azzal mit mondanak. meg lett beszélve iit az idő és kész.
2013. máj. 20. 10:02
 20/26 A kérdező kommentje:

17 es!!

Köszönöm a pozitív válaszodat, és pont úgy gondolkozom, mint ahogy te leírtad, Férjemnek említettem már hogy elég áporodott a szülők ruhája, csak annyi választ kaptam rá ha megfogják a babát nem lesz neki attól semmi baja, nem akarom folyamat a férjem ezért csesztetni, mert nem tehet róla hogy ilyenek a szülei, neki is elég kellemetlen ez a szituáció. Csak az én hozzáállásom ami ilyen hogy szeretem a tisztaságot, és a rendet magam körül mint ahogy a Férjem is.

Csak azt nem értem ha nem akarja a higiéniát az anyósom, mért kérte meg a férjem hogy takarítsanak ki, és ha átmentünk mint ahogy már le írtam meg kitalálja valami baja van.

2013. máj. 20. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!