Szerintetek mit tegyek az anyósom, és apósommal?
Falun lakunk párommal,és szüleivel 1 nagy családi házban, külön bejárattal rendelkezünk (szerencse) párom tisztaság mániákus, aminek örülök is,mert kicsit nehezebben megy a munka 38 hkm vagyok :)
Anyósom, szó szerint olyan méteres pókhálók, dohos büdös szag van az ő részükön, hiába mondom neki kikellene takarítani a házat mert olyan kosz van itt hogy a babát nem fogom átvinni ha meg születik, a ruhájuk büdös áporodott szagú.Anyósom mániákus beteg, rokkantositott, 5 éves m.viszonya van.Mindig beképzel valami betegséget magának.
Apósom szó szerint alkoholista, és minden lehető alkalmat megtalál magának hogy a másikba belekössön, párom nagyon sokat dolgozik haza ér a munkábol itthon folytatja, de apósom mindig beleköt, és ez engem nagyon idegesít,párom már nem veszi fel. Nincs olyan nap hogy ne igyon.
Engem szerencsére nem csesztetnek, de nem tudom én mit tegyek velük szemben, a higiénia, a tisztaság a (lakásban) és maguk körül, az alkoholizmus ellen, Már nagyon idegesít.
Valakinek valami tippje???
gondolom tudtad korábban is, h ilyenek a férjed szülei. miért költöztetek oda, ha egyikőtök sem igazán szívleli ezt a fajta életmódot amit az anyósék folytatnak?
először a férjeddel beszélj, ha ő is igényes, akkor tuti érzi a szagukat, illetve ugye látja, h milyen koszban élnek. aztán majd ő beszél a szülőkkel, h ez így nem állapot, vagy összeszedik magukat, vagy képről nézhetik az unokát. mondjuk egy piásnak a közelébe nem vinném a gyerekemet, szegényke tuti rögtön megérzi, h azzal a csókával valami nem stimmel, és elkezd sírni. ugyanígy egy mosdatlan, mosatlan ruhájú embernek sem adnám a kezébe a babát.
ha tegyük fel velük egy lakrészben élnétek, sztem a védőnő haza sem engedné a kicsit.
nem tudsz mit csinálni, pláne ha jó viszonyban akarsz velük maradni hosszú távon. esetleg a férjed. bár gondolom ő sem akarja összerúgni a port az ősökkel, nehogy kirakjanak a házból.
23-as!!!
Mielőtt a kérdésre választ adsz olvass már a sorok közt, az ilyen emberektől vagyok rosszul, bele olvasnak valamibe és azt sem tudják mire adnak választ!!! Úgy tűnik te magadból indúlsz ki, mert szeretsz dirigálni. OKOSKA!!!!!
25 ös!!!
Te nagyon rosszúl látod a dolgokat!!
Ha téged meg kérnek arra hogy segíts neki a lakást kitakarítani, és a férjeddel átmész hogy megcsináljátok mire a baba meg érkezik, átmentek még ti hogy segítsetek végre lenne egy kis higiéniai légkör, s közli veled, harmadjára hogy nem jó mert fáj a .....
Akkor tényleg én magyarázom meg a dolgokat ugye??? Ha nem tudtok normális választ adni inkább kerüljétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!