Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elődszőr is, hülyeségeket ne...

Elődszőr is, hülyeségeket ne írjatok. Baj van az Apósommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!20 éves vagyok. A lánnyal még igazából nem vagyunk házasok, csak párkapcsolatban vagyunk. Az ’ Apósommal ’ személyesen nem vagyunk rossz kapcsolatba. Magyarul nekem nem ’ meri ’ elmondani a véleményét rólam, de a lánynak meg tiltja, hogy velem legyen vagy, hogy többet én találkozzak vele. Pár napja voltam nála, beszéltem vele (Apóssal) és semmi probléma nem volt, de mihelyt eljöttem már a lánynak mondta a magáét. Mit tudnák tenni, hogy ne szóljon bele vagyis, hogy tudjunk találkozni a lánnyal?

Após: Lengyel származású.

Előre is köszönöm válaszotokat!

Ha több információ kell, akkor kommentbe írok.

2014. febr. 6. 12:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Volt ma egy kérdés, ott a lány panaszkodott a lengyel származású apjára. A probléma a Nagy korkulönbség volt a fiú javára. Ez nem tetszett az apának. Esetleg rólatok volt szó?
2014. febr. 6. 15:22
 12/21 anonim ***** válasza:

Először is: ne mondd meg előre, hogy ki mit írjon, mert ez durva kontroll. Mindneki azt ír, amit akar, és majd te kiválogatod azt, ami neked jó.

Aztán: nem az apósod, csak a barátnőd apja. Nem a lengyel származása a baja, ne is ott keresd a gondot, hanem az, hogy félti és/vagy birtokolja a lányát és gyenge. Neked nem mer beszólni, de a alattomban lányát fúrja, hogy dobjon téged.

Van ilyen - ajaj, de mennyi! a színmagyarok között is. Velem is azt művelte a férjem (akkor csak a barátom volt) apja: a nej (a pasim anyja) feltüzelte, hogy dolgozza meg a kisfiát, hogy dobjon engem, és válassza a karrierjét (nem mintha nélkülem a karrierje ott tartana, ahol, de ez más mese). Apusnak csak erős alkoholos befolyásoltság alatt - értsd jól - és csak éjjel kettőkör jött meg a bátorsága, amikor jól tudta, hogy én már alszom. Ekkor beszélt a párommal, a hátam mögött.

Csakhogy engem választott a társam, és én őt. Úgyhogy annyit értek ezzel az egész sz-rkavarással el, hogy mindkettőjüket megutáltam egy életre. És nekem nagyon ronda természetem is tud lenni: ha valaki megbánt és mélyen megbánt, akkor nálam elkapálta magát egy életre.

Nézd: ha a lány elmúlt 18, akkor ő dönt, és ebbe senkinek nincs beleszólása, még az sem, hogy te találkozol-e vele, vagy sem. A lánynak KELL téged választania és melletted kiállnia. És ha jót akarsz, akkor ne "beszélj" az külön többet sem az apjával, sem az anyjával, mert csak olaj lesz a tűzre.

2014. febr. 6. 15:35
 13/21 anonim ***** válasza:

Vigyél neki egy nagy üveg jóféle Żubrówka vodkát, nyakaljátok be, majd kapd el a grabancát, nézz a szemébe, és mondd neki ezt:

"Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki."

2014. febr. 6. 15:51
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat.

Aki privát üzenetbe irt, hogy helytelenül írok annak csak annyit, hogy nincs jobb dolga, mint a helyes írást nézni? Inkább törődjön azzal, hogy lefoglalja magát és nem hibákat keressen.

A lány kora 17.

Már kérdeztem tőle és azt mondja semmi baja nincs velem, de amikor nem vagyok ott akkor meg szid. ( A lány sem hazudik, mert gyűlöli az apját, meg hallottam már telefonon keresztül miket mond az apja rólam a hátam mögött. Elég vadállat az apja. )

Scythian! :IGEN BIZTOSRA VESZEM! : ) Sajna ő nem olyan lengyel, nem képes szeretni . A feleségét sem szereti, meg is verte már. Nem iszik sörön kívül mást. De köszönöm a válaszodat.

Lehet az, hogy nem vagyok elég tanult. Van egy szakmám meg érettségim. 

10-es. Akkor érted a helyzetet.  Nem falaz. Tényleg utálja az apját.

11-es. Nem hiszem, hogy az rólunk szól, de egy linket küldesz? 

12-es. Azért írtam a ’kontrollt’, mert mindenki csak beleköt apró dolgokba ahelyett, hogy a kérdést figyelembe vennék. És értem amit írsz. Most már nagyjából tudom, mit csináljak. Köszönöm. Ez nagyon hasznos volt. 

13-as. Jó ötlet, csak nem iszik töményet. Mit jelent amit írtál?

2014. febr. 6. 16:09
 15/21 anonim ***** válasza:

Azt írta, hogy lengyel magyar két jó barát, egy a kard és egy a pohár. Úgy tűnik, ti ettől még nagyon messze vagytok:-))))))))))))))))))))))))))))

De ne add fel!

2014. febr. 6. 16:13
 16/21 anonim ***** válasza:

Egy lengyel, aki nem iszik Żubrówkát??

Milyen világot élünk!

Amúgy ez egy régi lengyel mondás. Az apósról meg annyit, hogy ne legyen benned megfelelési kényszer. Kiscsajjal viselkedj rendesen, aztán majd idővel belátja az öreg, hogy jó helyen van a lánya veled.

2014. febr. 6. 16:24
 17/21 A kérdező kommentje:
Értem, ez valami lengyel közmondás?  Nem adom fel soha!! Már csak ő maradt nekem.  És köszi. 
2014. febr. 6. 16:24
 18/21 A kérdező kommentje:
cheeky_bugger : Bocsi nem látta, hogy írtál. De oké. Köszönöm neked is a segítséget. Most már értem, hogy-hogy csináljam.
2014. febr. 6. 16:26
 19/21 A kérdező kommentje:
Csak a probléma, hogy nem enged találkozni vele. Még az utcára sem engedi néha.
2014. febr. 6. 16:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Kérdező! Nem rosszindulatból írom és csak segíteni szeretnék tényleg, de kicsit magaslóról és lekezelően írsz itt egy-két dolgot a kérdésedben és a válaszodnál is.

Ha egy 20 éves gyerek így beszél egy felnőtt apával, akkor valószínűleg az nem gyere be nála.

Ha ez nem így van és nem észrevétlenül oktatólag és okoskodóan beszélsz ott, akkor bocsi, hogy megemlítettem.

Már csak 1 év és 18 éves lesz a lány, akkor hátha nem akarja neki tiltani, hogy utcára menjen.

2014. febr. 6. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!