Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Valaki segitene? Lent.

Valaki segitene? Lent.

Figyelt kérdés
Drága sogorom huzza apósomat hogy rakjon ki a házából minket, de viszont van egy 20 hónapos lányunk, párom dolgozik én Gyesen vagyok! Meg állítólag mi miattunk került be apósom a kórházba pedig több mint 1 hónapja mi hozzá sem szóltunk(veszekedtek 3an). Sogorom az anyósomnak mondta ezt hogy "mennyünk albérletbe" de egy fizuval lehetetlen! Mit tehetnénk? Kirakhat minket? Másik kérdés a keresztszülöséget át lehet "rakatni" másra? Mármint ne sogoromék legyenek a lányom keresztszülei?! Remélem érthetően irtam le de annyira kivagyok tölük...
2014. febr. 4. 23:43
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Rezsibe fizetünk és saját magunknak vesszük/főzzük a kaját!
2014. febr. 6. 19:17
 32/32 anonim ***** válasza:
LOL Ráadásul nem is házban, hanem lakásban szültél a nyakukra? Ha lehet még rosszabb!
2014. febr. 6. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!