Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Valaki segitene? Lent.

Valaki segitene? Lent.

Figyelt kérdés
Drága sogorom huzza apósomat hogy rakjon ki a házából minket, de viszont van egy 20 hónapos lányunk, párom dolgozik én Gyesen vagyok! Meg állítólag mi miattunk került be apósom a kórházba pedig több mint 1 hónapja mi hozzá sem szóltunk(veszekedtek 3an). Sogorom az anyósomnak mondta ezt hogy "mennyünk albérletbe" de egy fizuval lehetetlen! Mit tehetnénk? Kirakhat minket? Másik kérdés a keresztszülöséget át lehet "rakatni" másra? Mármint ne sogoromék legyenek a lányom keresztszülei?! Remélem érthetően irtam le de annyira kivagyok tölük...
2014. febr. 4. 23:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
17%
19 te normális vagy? Szerinted miatta került kórházba az após? Úristen, mekkora kretén vagy..
2014. febr. 5. 09:14
 22/32 anonim ***** válasza:

Le lehet pontozni a hozzászólókat, gondolom fáj az igazság, de attól még tény, a nyakukra, meggondolatlanul szültél.

A rezsit az öregek fizetik egyedül? Legalább segítesz főzni, takarítani?

2014. febr. 5. 11:03
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
ha hat órában el tudnál menni, akkor kapnál mellette GYEST is
2014. febr. 5. 11:57
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
23-as válaszolónak igaza van. Májustól már én is csak a gyest kapom, ezért vissza fogok menni napi négy-hat órában dolgozni a céghez, addig meg a gyerek vagy az apjával lesz vagy a bölcsődében. Így lesz ideje leválni rólam az óvoda kezdete előtt. Javaslom ezt neked is kérdező. Láttam a 13. kerületi Aldiban hogy hat órában vennének fel valakit, ha pesti vagy szerintem próbáld meg, abból már ki tudnátok fizetni az albérletet, rezsit meg gondolom már itt is fizettek.
2014. febr. 5. 12:32
 25/32 anonim ***** válasza:

Azért ártatlan bárányokat ritkán szoktak kitenni, meg kitrükközni az örökségből a szülők.

Hogy ne tehetné meg. A saját házadból nem tehet ki senki, máséból, ha menni kell, akkor menni kell, max. megköszönheted, hogy addig engedtek ott lenni. a 20 hónaposat meg egész nyugodtan beadhatod bölcsődébe és mehetsz dolgozni, akkor lesz albérletre, rengetegen így csinálják, attól, hogy adnak gyest 3 évig, attól az még nagy luxus, hogy 28 ezer forinttal mereszted a segged, nem mindenki engedheti ezt meg magának, úgy tűnik te se!

2014. febr. 5. 13:03
 26/32 anonim ***** válasza:
52%
12 évnyi folyamatos szex alatt, amiból 6 évet nem is szedtem gyógyszert csak óvszert használtam, egyszer sem estem teherbe, mikor nem akartam. Érdekes, én nem értem, hogy itt minden második embernek becsúszik a gyerek védekezés nélkül, aztán anyósékhoz költözik, csak gyest kap, és még ő van felháborodva.
2014. febr. 5. 13:06
 27/32 anonim ***** válasza:
54%
Mármint hát azt állítják, hogy védezkeznek rendesen, de hiszi a piszi, ilyen szar statisztikája max. annak lehet, ha szex után fejenállással védekeztek..
2014. febr. 5. 13:07
 28/32 anonim ***** válasza:
63%
21! Elég bunkó a stílusa a kedves kérdezőnek, és ő semmiről nem tehet... Lehet, hogy kretén vagyok, de legalább nem szültem más nyakára, és nem játszom a mártírt.
2014. febr. 5. 13:33
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen van joga kitenni titeket a saját házából gyerekkel együtt, és ezek után nehogy már még apósodék legyenek a szemetek. Kíváncsi lennék rá, hogy mibe szálltok be otthon? Kaja, rezsi stb?!

Szerintem semmibe.

Ha meg nem terveztétek a babát, akkor védekezni kellett volna, vagy ha az már végképp nem megoldható, akkor 72 órás tabi, vagy még rosszabb esetben abortusz.

2014. febr. 6. 00:04
 30/32 A kérdező kommentje:

Dolgoztam de nem 1 évet!

2 sogorom a házra hajt (nekünk nem kell mert nem fogok örökre fel lépcsőzni a 3.ra)

Nem Pesti vagyok!

JA ÉS NEM POTOZOK SENKIT!!!!!

2014. febr. 6. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!