Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Valaki segítene nekem ennek a...

Valaki segítene nekem ennek a családnak a családfájával?

Figyelt kérdés

Barátnőm az egyik lány, akinek a családjáról van szó, tudom, hogy fontos neki a történelmük, szeretnék szülinapjára egy családfát rajzolni. Tudnátok abban segíteni, hogy napjainkig hol-hogy találhatom meg, hogy kik a hiányzó "láncszemek"? kb. 150 év hiányzik... :/

[link]

2013. szept. 30. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugye azt tudod,hogy nem csak egy Lónyay család volt régen?? Az is lehet hogy ennek a lónyay családhoz semmi köze a barátnődékhez..

[link]

2013. szept. 30. 21:17
 2/5 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy ez az övék, csak a hiányzó időintervallumot kellene kitöltenem..
2013. okt. 1. 00:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez több éves utána járos munka. Nem véletlen a családfakutatok órabére......

Csak igy nem fog menni, ezt meg kell tanulni.

2013. okt. 1. 05:31
 4/5 kelta válasza:
Nagyszülők, dédszülők anyakönyvi kivonatok első körben. Esetleg még abban a városban ahol a nagy és déd szülők születtek el kell menni és ott hátha tudnak segíteni. Plusz a régi fényképek is segíthetnek valamit
2013. okt. 1. 16:09
 5/5 A kérdező kommentje:

na, akkor ebből sem lesz ajándék...

a csajszinak ez megvan, tudom, csak én szerettem volna ajándékba csinálni, rajzolni egy családfát, és mégse kérhetem el tőle, mert az elég egyértelmű lenne... :)

2013. okt. 1. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!