Anyósom nem bír. Mit tegyek? Kiállhatatlan rosszindulatú állandóan áskálódik. Megoldás valaki?
Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 09:19
11/15 anonim válasza:
#10-zel egyetértek, illetve, hogy úgy tűnik, úgy döntött, hogy hozzád tartozik.
Ti vagytok egy család.
A viselkedése viszont nem erre utal.
A gyerek ügy meg elég nagy gáz, - ebben nem látok kompromisszumos lehetőséget sem.
Szemét módon azért hozzáteszem, hogy te várhatsz, - én is lettem apuka bő 40 felett, aszimmetrikus a dolog, mert ő meg akkor már nem lehet szülő nő.
12/15 amfora válasza:
Sok hasznos gondolatot írtak előző hozzászólók, még valami: sokszor egyszerűbb meghódítani vkit mint legyőzni. Mindenkinek van erénye és hibája még egy anyósnak is!
13/15 anonim válasza:
Verj be neki, vagy így, vagy úgy...
14/15 anonim válasza:
Egy lánynak természetes, hogy ha jó barátságban van az anyjával, akkor elmond ezt, azt. Akkor van baj, ha bele is szól az anyós, és kioktatja a vőjét. Azért a vő is lehet belátó, kedves,és elfogadó. A baba dolgot hiába erőlteted.Ha ő nem akar,szülni, akkor várni kell vele. Mond azt ha szó kerül róla, hogy igazából te sem akarod, meggondoltad, mennyi bajjal jár a gyermekvállalás.Ecseteld, hogy úgy már nem mehetsz el sehova, mert mindig a gyereket kell pátyolgatni. Ezen majd ő is elgondolkodik, és lehet, hogy pont ezért meggondolja magát. Ha valamit elakarsz érni, ne tiltsd meg,és ne érezze, hogy te akarod, inkább úgy hozd elő, mintha te se szeretnéd olyan nagyon,csak beszéljetek róla, de ne gyakran.Hagyd, hogy ő döntsön, főleg a gyerekvállalásban, végtére is, övé a nehezebb feladat. Én azt szoktam mondani,nálunk az van amit a férjem mond, de úgy, ahogy én akarom.Úgy teszek, mintha beleegyeznék, közben addig ügyeskedek,amíg ki nem alkudom amit akarok. Ha ezt így, vagy megfordítva betartod,nem lesz gond. Sok sikert!
15/15 anonim válasza:
szerintem más dolog van a háttérben , rendszeresen jól meg kéne dugnod az anyósodat és utána nem áskálódna ellened. sőt mi több még védelmébe is venne a lányával szemben.persze ügyesen nehogy észre vegye az asszony. na mindent bele. ha netalán észre venné a kedves imigyen védekezhetel " drágám Te a te részedet megkaptad - a maradékkal meg azt csinálok amit akarok - családban marad " . - vagy pedig cseréld ki az asszonyt másikra aki már egyedűl van mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!