Anyósom állandóan pukizik elottem, már én érzem cikinek. Mit tegyek?
Ne menj ha zavar.
Igazából annyiban tényleg igaza van, hogy az az ő háza, ha akar nudizhat egész nap, vagy amit akar, te ezt biztos nem szabhatod meg neki. Viszont ha megmondod hogy téged zavar és emiatt nem mész, lehet ő maga ajánlja fel, hogy a társaságodban nem fog ezek után.
Amúgy nem túl udvarias.
Nálatok is lencse volt? Én még körtét is ettem utána, hú, megy a petárdázás. :) Szerencsére nincs még vejem. :)
Tudom, hogy neked kellemetlen, de az a baj, hogy minél idősebb az ember, anná jobban rohadnak a belei és annál többet pukizik. És egyre nehezebb visszatartani. Esetleg vegyél neki probiotikomot, az egy időre megszűnteti a bélpanaszokat, én is azt szoktam szedni.
Sima bunkóság. Ilyen erővel maga mellé ültethetne a wc-re is.
Szocializációs és civilizációs alap, hogy megkíméljük a környezetünket a végtermékeinktől.
Ez még a jobbik eset. Mármint ha csak ennyit fűz hozzá.
Az én anyósom is fingik sokszor ( bár szerencsére ritkán látom), ő azt mondta, hogy : " Neked se zár majd jól a szelep ennyi idősen (55), lesz olyan is, hogy dugás közben lefingod a fiam lógós zacskóját!"
Én csak elvonultam reakció nélkül.
Tú mács informésön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!