Mit tegyek, ha nyósom állandóan kötekedik belém?
Mit tegyek, ha anyósom állandóan kötekedik VELEM????
nos a következőket teheted.
1. szólsz a férjednek, hogy beszéljen az anyjával mert neked már eleged van belőle
2. Anyósodat leállítod, megmondod neki, hogy ezentúl nem tűröd hogy kötegszik veled. Ha nem fejezi be, akkor
a. többé be nem teszed a lábad az anyós lakásába
b. többé be nem teszi a lábát a lakásodba.
3. Amikor kötekedős hangulatban van akkor te feltehetsz kérdéseket, közbe vágva a mondandóját
pl:
- ne mondjaaaaaaaaa.... tényleg?????? húhhaaa
- mondja, nem unja még??
- miért szórakozik velem? Nincs más öröme??
- na jó, itt álljunk meg. Engem nem érdekel a szövegelése, ha nem hagyja abba, akkor kívül tágasabb
stb...
Tudod az anyós csak azokkal a menyekkel tud kötekedni akik hagyják is magukat. Tessék a sarkadra állni.. Ha nem hagyja abba, akkor lehet a találkozások számát minimálisra csökkenteni.. Nem kötelező az anyóssal találkozni ám..
Első :XD
Kérdező: ne foglalkozz vele egy idő után abbahagyja... gondolom én
Időpont ma 16:25 vagyok
A javítva kötekszik.. az nekem szólt.. Ugyanis rosszul írtam az előző hozzászólásomban. Azt írtam neked, hogy kötegszik.. És magamat javítottam ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!