Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha nyósom állandóa...

Mit tegyek, ha nyósom állandóan kötekedik belém?

Figyelt kérdés
eddig még nem mondtam senkinek sem még a férjemnek sem..de anyósom állandóan kötekediik belém..bármit csinálok..mindenbe beleköt... nagyon idegesítő egy asszony..kérlek segítsetek

2013. dec. 4. 16:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

Most beléd köt vagy mindenbe???

Egyébként magyar vagy???

2013. dec. 4. 17:56
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

nyósod kötekedik beléd?

Huh, hmm... nekem nincs nyósom, az nő vagy férfi? És mit csinál pontosan, amikor beléd kötekedik?

(ha korhatáros, csak írd körül)

2013. dec. 4. 18:09
 13/18 anonim ***** válasza:
34%

azért mert így fogalmaz nem kéne bántani... én nyugaton lakom, exanyósék keleten.. és rengeteg új kötőszavas szókapcsolatokat hallottam tőlük :)(át fele, meg fele... stb...) szóval szerintem egyszerűen ahol ő lakik így mondják...

válaszom kedves kérdező ugyanaz mint aki pontokba szedte mit tehetsz.. jobb tanácsot én sem tudnék adni :)

2013. dec. 4. 18:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mi vagy te, tanár?"

Magyarok vagyunk.

2013. dec. 4. 18:23
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
Biztos azt akarja mondani hogy az anyósa pulcsi kötögetés közben néha bele-bele döfi a kötőtűt a kérdezőbe.
2013. dec. 4. 18:48
 16/18 anonim ***** válasza:
65%

Kötekedik beléd? Az mit jelent?

Kötekedik VELED?

Vagy: BELÉD köt?

2013. dec. 4. 19:34
 17/18 anonim ***** válasza:
79%

Ezt annyira bírom! :D

Amikor valaki elront valamit a kérdésében esetleg leírásában és a 20 emberből 19 kijavítja.

Könyörgöm!!! 1 ember már leírta hogy lett volna helyes.

Mellesleg hogy válaszoljak a kérdésedre kedves Blood-Line,

szerintem mihamarabb szólnod kellene erről a férjednek (mint ahogy ezt már előttem írták).Ha a férjed nem tud rajta változtatni vagy (ne adj Isten)nem áll ki melletted,akkor Neked kell megvédened magad.

Szerinted miért köt mindig beléd? Esetleg tettél valamit ami nagyon megrontotta a kapcsolatotokat vagy Te is azok közül való vagy aki csak szimplán nem szimpatikus a kedves anyós/após-nak?

2013. dec. 5. 15:56
 18/18 anonim ***** válasza:
meg kell szívatni! ezzek csak igy értenek a szóbol! az összes anyós egy boszorkány ! szó szerint! Nagyon nagy tapasztalatom lett pont ma ebbe!
2013. dec. 5. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!