Mit tegyek, ha nyósom állandóan kötekedik belém?
Most beléd köt vagy mindenbe???
Egyébként magyar vagy???
nyósod kötekedik beléd?
Huh, hmm... nekem nincs nyósom, az nő vagy férfi? És mit csinál pontosan, amikor beléd kötekedik?
(ha korhatáros, csak írd körül)
azért mert így fogalmaz nem kéne bántani... én nyugaton lakom, exanyósék keleten.. és rengeteg új kötőszavas szókapcsolatokat hallottam tőlük :)(át fele, meg fele... stb...) szóval szerintem egyszerűen ahol ő lakik így mondják...
válaszom kedves kérdező ugyanaz mint aki pontokba szedte mit tehetsz.. jobb tanácsot én sem tudnék adni :)
"Mi vagy te, tanár?"
Magyarok vagyunk.
Kötekedik beléd? Az mit jelent?
Kötekedik VELED?
Vagy: BELÉD köt?
Ezt annyira bírom! :D
Amikor valaki elront valamit a kérdésében esetleg leírásában és a 20 emberből 19 kijavítja.
Könyörgöm!!! 1 ember már leírta hogy lett volna helyes.
Mellesleg hogy válaszoljak a kérdésedre kedves Blood-Line,
szerintem mihamarabb szólnod kellene erről a férjednek (mint ahogy ezt már előttem írták).Ha a férjed nem tud rajta változtatni vagy (ne adj Isten)nem áll ki melletted,akkor Neked kell megvédened magad.
Szerinted miért köt mindig beléd? Esetleg tettél valamit ami nagyon megrontotta a kapcsolatotokat vagy Te is azok közül való vagy aki csak szimplán nem szimpatikus a kedves anyós/após-nak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!