Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kifizessük a párom apja...

Kifizessük a párom apja tartozását?

Figyelt kérdés
Párommal pár éve gyűjtünk lakásra, eddig kicsit több mint 6 milliónk van. Viszont az apja lakása már végrehajtás alatt van és rendezni nem tudja, előbb-utóbb utcára fog kerülni. Mit tegyünk? Kifizessük, de akkor mi nem fogunk tudni venni lakást, kezdhetnénk mindent előröl.

2014. jan. 11. 22:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Hogy került az apja ebbe a helyzetbe?
2014. jan. 11. 22:25
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Én a helyetekben magamnak vennék lakást, ő meghúzhatná magát egy vendégszobában, de pénzt nem adnék a kezébe és elzárnám az értéktárgyakat.
 3/17 Jégtánc ***** válasza:
74%
Miért nem a pároddal beszélgetsz erről?
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát ez az, volt lakása, azt eladta. Leköltözött vidékre és vett fel hitelt is az új feleségével. Ezt nem tudták fizetni, de már közüzemi tartozásuk is van. Egyszerűen nem tudják beosztani a pénzt.
2014. jan. 11. 22:27
 5/17 A kérdező kommentje:
Természetesen a párommal is beszélünk róla, csak kicsit gondba vagyunk, hogy mit tegyünk.
2014. jan. 11. 22:28
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Előbb kellett volna segíteni, végrehajtásnál már veszet fejsze.

Lásotokban majd kaphat egy szobát amíg összeszedi magát.

2014. jan. 11. 22:30
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem rég tudtuk meg, hogy ennyire rossz a helyzet. Mert a látszat persze megvan, hogy minden rendben van. Autóval jár dolgozni, okostelefon persze kell...
2014. jan. 11. 22:37
 8/17 anonim ***** válasza:
93%

" Egyszerűen nem tudják beosztani a pénzt."

Akkor gondolod pár év múlva nem kerülnének pont ugyan ebbe a helyzetbe, hiába fizetitek ki a tartozásukat?

2014. jan. 11. 22:39
 9/17 anonim ***** válasza:
73%
Még jó, hogy végül is lassacskán tisztázódik a felállás. Ennek ismeretében én is azt javaslom, hogy NE. Feltehetően nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy azt beállítják. Nem biztos, hogy beosztási probléma van, lehet, hogy a Ti pénzetekre pályáznak, csak rafinált módon intézik az ügyeket........
2014. jan. 11. 22:50
 10/17 A kérdező kommentje:
Hát azt azért nem tudom róla elképzelni. Régebben a nagymama segítette, de ő pár éve meghalt. Gondolom amit tőle kapott, ahhoz hozzászokott, vagy nem tudom. Volt már hogy 100ezret kölcsön kért többször számlára, azt mindig visszaadta. De itt milliókról lenne szó.
2014. jan. 11. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!