Szerintetek az normális hogy anyósom mindent irigyel tolunk?
Figyelt kérdés
tegnap párommal meglátogattuk anyósékat, mivel az unnepeket az én szuleimnél toltottuk, de inkabb ne mentunk volna. nekem ontott asványvizet, ami már ott állahtott egy ideje, az uveg alján volt még benne egy deci azt kiontotte nekem. ebédre pizzat sutott, még dicsekedett is hogy 4 tepsivel lett, párom kérdezte ehet-e belole mert éhes, adott nekunk fejenként egy kb. 5cm-es kockat ennyi. párom hazafele dult-fult magaban hogy lehet ilyen irigy az anyja. ti mit szoltok? nem azt mondom hogy tomnjon minket, de ha meglatogat a gyerekem nekem normális hogy megkinalom, vagy nem?2014. jan. 2. 13:53
11/25 A kérdező kommentje:
nem, én ezt nem hívnám féltékenységnek, nekem nincs okom féltékenynek lenni, inkább mélységesen elkeseríto hogy tehet egy édesanya ilyen kulonbséget a gyermekei kozott
2014. jan. 2. 17:33
12/25 anonim válasza:
Jó ő is biztos azt mondja,hogy nincs oka irigyelni egy 60 Ft ásványvizet.
13/25 anonim válasza:
kérdező: szuper, hogy ilyen vendég látó vagy! de ezt se tőled nem lehet elvárni, se számon kérni rajtad, se máson. A barátaid, akiket vendégül látsz szerintem úgy viselkednek ideálisan, ha elfogadják amit adsz és nem lázadoznak mögötted, hogy ez kevés. Ettől még persze lehet plusz öröm nekik, ha kapnak valami finit, de ez nem jár nekik. Ez csak a te bőkezűséged, meg stílusod, hogy örömet jelent neked adni, másoknak örömet okozni így is.
Legalábbis én így állok ezekhez a dolgokhoz.
14/25 anonim válasza:
A különbség tevés az viszont tényleg nem szép. Főleg ha esetleg nem nagyon rászorult a másik gyerek.
15/25 A kérdező kommentje:
Akkor most gondolkodjatok el egy picit aztán válaszoljatok, hogy nektek hogy esne ha elmennétek meglátogatni anyátokat, aztán kiontene nektek egy deci állott vizet?
2014. jan. 2. 17:44
16/25 anonim válasza:
Ha jól értem semmi baja nem volt annak a víznek. volt még az épp nyitott üvegben és abból töltött. Nekem is abból szokott tölteni nagymamám. Nem nyit ki egy újat csak nekem.
17/25 anonim válasza:
Mondjuk ha több vizet nem akar adni annál az egy decinél az furább :)
18/25 anonim válasza:
Mit semmit? Miben más az aljáról mint a tetejéről, ugyan azt töltik bele.
19/25 anonim válasza:
Tudta, hogy mentek?
Kinek sütött 4 tepsi pizzát ebédre?
1 deci vizet önteni egy "vendégnek" elég tré dolog.
Megértem, hogy a párodnak rosszul esik ez is meg a megkülönböztetés is.
20/25 A kérdező kommentje:
Igen, perszehogy tudta mentunk boldog uj évet kívánni. Az ocsikének és annak barátnojének sutotte ebédre, vagyis akkor mar nekunk nem jut a 4 tepsibol.
2014. jan. 2. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!