Szerintetek az normális hogy anyósom mindent irigyel tolunk?
Figyelt kérdés
tegnap párommal meglátogattuk anyósékat, mivel az unnepeket az én szuleimnél toltottuk, de inkabb ne mentunk volna. nekem ontott asványvizet, ami már ott állahtott egy ideje, az uveg alján volt még benne egy deci azt kiontotte nekem. ebédre pizzat sutott, még dicsekedett is hogy 4 tepsivel lett, párom kérdezte ehet-e belole mert éhes, adott nekunk fejenként egy kb. 5cm-es kockat ennyi. párom hazafele dult-fult magaban hogy lehet ilyen irigy az anyja. ti mit szoltok? nem azt mondom hogy tomnjon minket, de ha meglatogat a gyerekem nekem normális hogy megkinalom, vagy nem?2014. jan. 2. 13:53
1/25 anonim válasza:
Meg kínált, nem? Kaptál vizet is, pizzát is.
2/25 A kérdező kommentje:
Páromnak ami rosszul esik, hogy az occsét és annak barátnojét meg korul ugrálja, meg nyalja a fenekuket, ha ok ott vannak a kedvencuket késziti, feluti a konyhát, minket meg igy fogad. tortént egyszer olyan eset is, hogy megsutott 50 palacsintát, a párom kérdezte hogy ehet-e, azt mondja sajnálom de ez Lacikának van eltéve (párom occse), hát utána egy ideig nem volt kedvunk meglátogatni.
2014. jan. 2. 14:03
3/25 anonim válasza:
Erre csak annyit tudok, hogy ahol nem vagyok szívesen látott vendég oda többet én vissza nem megyek.
4/25 anonim válasza:
Lehet hogy irigy de ti meg féltékenyek vagytok :/ ez se jobb.
5/25 anonim válasza:
Szerintem aki ad, attól nem lehet elvárni, hogy még többet adjon. Ez az ő dolga nem azé, aki kap. Akármennyit ad annak örülni kell és megköszönni.
6/25 anonim válasza:
Lehet hogy a Laci nem dul-ful az anyja miatt, a baratnoje meg nem utalja az anyost.
7/25 anonim válasza:
Az én férjem rengeteget segitett anyósèknak, a lánya lusta , nem hogy segit, még azt a kevés nyugdijukat is elkèri pedig saját lakása van, új kocsi , egy gyerekkel aki már 13 éves. Ök mégis a lányt pénzelik neki főz, bevásárol. Nekünk 3 kisgyerek van, mi segítünk anyagilag anyósèknak. Én büszke vagyok magunkra hogy nekünk sikerül ugy gazdálkodni a pénzel hogy mindenkinek jó legyen. Őket meg sajnálom, mert hihetetlenül buták mind anyos mind a sogornöèk.
8/25 Girgoy válasza:
Ez sajnálatos, de sjanos van ilyen. Már korábban kezdődik, amikor egy szülő nem egyformán kezeli a gyerkeeit, hanem van kedvenc gyerek és nem kedvenc. Szerintem egy dolgot tehettek: ha nektek lesz gyereketek, őket egyformán szeretitek és támogatjátok, koncentráljatok arra, hogy az új családban már helyreálljanak a dolgok.
9/25 A kérdező kommentje:
nem tudom ti milyen vendéglátók lehettek (már ha az vendégségnek számít, ha a fiú meglátogatja az anyját), de én nem adok egy deci állott ásványvizet a vendégeimnek, és nem szúrom ki a szemuket egy szelet pizzával, hanem kiteszek egy tálcára tobbet, akármi is legyen az és egyenek amennyi jól esik. arról nem is beszélve, hogy 100Km-t utaztunk meglátogatni ot, és hazafelé megálltunk egy étterembe hogy ne menjunk haza éhen.
2014. jan. 2. 17:24
10/25 anonim válasza:
Ő irigy te féltékeny a párod öccsére. Talán ezt érzi az anyós és azért teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!