Szerintetek az milyen lenne, ha en ajanlanam fel h most mar igyuk is meg azt a pertut?
Hülyeség. A pertuivásnak akkor van értelme, ha attól számítva tegeződtök. Fél év tegeződés után elég nevetséges lenne.
Igyatok az újévre vagy bármi másra, ami aktuális.
Ha már tegeződtök, akkor igazából értelmét vesztette, de csak úgy simán is koccinthattok a megismerkedés örömére :)
Nekem anyósom öccsével alakult viccesen, mert mindig mondta, hogy na majd akkor megissza most már velem a pertut, de folyton elfelejtette. Én pedig fogtam magam, és miután már velük éltem egy ideje, és mindenkivel tegeződtem párom nagybátyját leszámítva, egész egyszerűen egy szülinap alkalmával odafordultam, hogy na most már akkor igenis igyunk :) Abszolút nem volt gáz, és jó is, hogy léptem, mert kiderült, hogy ő azt hitte, már rég tegezem :D (Nagyot hall kicsit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!