Ki helyesli a csendőr-pertut? Ki törölné még el?
Figyelt kérdés
Szerintem akkora egy marhaság...2012. ápr. 22. 10:06
1/12 anonim válasza:
Az esetek nagy többségében engem is irritál.
2/12 anonim válasza:
Miért marhaság? Akkor rend lenne a településeken és nem dorbézolna állandóan a c típus. A bűncselekmények csökkennének, nagyobb lenne a közbiztonság és nyugodtabb lenne az élet. Ezt persze nem látja, aki nem olyan helyen él.
3/12 anonim válasza:
Hol érzékeled a csendőr-pertut? Kik között?
4/12 anonim válasza:
19 vagyok és nekem az jó, hogy pl a tanáraim (nagy része) tegez, én meg magázom őket. Fiatalnak érzem még ahhoz magam, hogy magázzanak, ahhoz meg nincs képem, hogy egy 50 éves férfit letegezzek.
5/12 anonim válasza:
"Miért marhaság? Akkor rend lenne a településeken és nem dorbézolna állandóan a c típus. A bűncselekmények csökkennének, nagyobb lenne a közbiztonság és nyugodtabb lenne az élet. Ezt persze nem látja, aki nem olyan helyen él."
Nézz utána mit jelent a kifejezés, mert butaságot írtál.
6/12 anonim válasza:
Utánanéztem és nem írtam butaságot.
7/12 anonim válasza:
Akkor nézz utána alaposabban! Nem értem, mi köze a csendőr-pertunak a közbiztonsághoz, pláne, hogy a cigányok rendszeresen használják, náluk elég elterjedt dolog!
8/12 anonim válasza:
Miután van aki nem érti: a csendőr-pertu azt jelenti, hogy egyirányban tegeznek téged, te meg valamiért nem tegezheted vissza az illetőt. De a fogalomnak nincs köze konkrétan a közbiztonsághoz, csendőr-pertu az is, ha a pap tegez téged a szószékről és te viszont magázva tisztelenőatyámozod.
9/12 anonim válasza:
"Utánanéztem és nem írtam butaságot."
Akkor tanulj meg olvasni és próbáld meg még egyszer azt az utánanézést.
10/12 A kérdező kommentje:
azt rohadt :D
az a válaszoló aki a közbiztonságról beszélt elképesztő :D
amugy csak az része nem tetszik, hogy amikor én lemagázom az utcán akkor ő ne tegezzen engem.
igaz hogy nem vagyunk egy korban, de attól még kijár a tisztelet nekem is.
nem ?
2012. ápr. 22. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!