Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki helyesli a csendőr-pertut?...

Ki helyesli a csendőr-pertut? Ki törölné még el?

Figyelt kérdés
Szerintem akkora egy marhaság...

2012. ápr. 22. 10:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Az esetek nagy többségében engem is irritál.
2012. ápr. 22. 10:11
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Miért marhaság? Akkor rend lenne a településeken és nem dorbézolna állandóan a c típus. A bűncselekmények csökkennének, nagyobb lenne a közbiztonság és nyugodtabb lenne az élet. Ezt persze nem látja, aki nem olyan helyen él.
2012. ápr. 22. 10:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Hol érzékeled a csendőr-pertut? Kik között?
2012. ápr. 22. 10:39
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
19 vagyok és nekem az jó, hogy pl a tanáraim (nagy része) tegez, én meg magázom őket. Fiatalnak érzem még ahhoz magam, hogy magázzanak, ahhoz meg nincs képem, hogy egy 50 éves férfit letegezzek.
2012. ápr. 22. 10:43
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

"Miért marhaság? Akkor rend lenne a településeken és nem dorbézolna állandóan a c típus. A bűncselekmények csökkennének, nagyobb lenne a közbiztonság és nyugodtabb lenne az élet. Ezt persze nem látja, aki nem olyan helyen él."

Nézz utána mit jelent a kifejezés, mert butaságot írtál.

2012. ápr. 22. 10:43
 6/12 anonim ***** válasza:
18%
Utánanéztem és nem írtam butaságot.
2012. ápr. 22. 10:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nézz utána alaposabban! Nem értem, mi köze a csendőr-pertunak a közbiztonsághoz, pláne, hogy a cigányok rendszeresen használják, náluk elég elterjedt dolog!
2012. ápr. 22. 11:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Miután van aki nem érti: a csendőr-pertu azt jelenti, hogy egyirányban tegeznek téged, te meg valamiért nem tegezheted vissza az illetőt. De a fogalomnak nincs köze konkrétan a közbiztonsághoz, csendőr-pertu az is, ha a pap tegez téged a szószékről és te viszont magázva tisztelenőatyámozod.
2012. ápr. 22. 11:25
 9/12 anonim ***** válasza:
52%

"Utánanéztem és nem írtam butaságot."

Akkor tanulj meg olvasni és próbáld meg még egyszer azt az utánanézést.

2012. ápr. 22. 11:36
 10/12 A kérdező kommentje:

azt rohadt :D

az a válaszoló aki a közbiztonságról beszélt elképesztő :D

amugy csak az része nem tetszik, hogy amikor én lemagázom az utcán akkor ő ne tegezzen engem.

igaz hogy nem vagyunk egy korban, de attól még kijár a tisztelet nekem is.

nem ?

2012. ápr. 22. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!