Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A "pertut" nem isszák soha,...

A "pertut" nem isszák soha, csak így mondják?

Figyelt kérdés

Lehet, nagyon béna kérdés és egyértelmű, hogy soha nem isszák, de nekem furcsa. Amikor azt mondja vki, hogy "megiszunk egy pertut", az csak annyit jelent, "tegeződjünk", és nem szokás ehhez inni is vmit?

Biztos alapvető dolog és mindenki tudja ezt, csak én nem. De azért a válaszokban ezt ne emlegessétek, ha nem muszáj, tudom anélkül is h mennyire műveletlen, stb. primitív vagyok, ahogy azt már sokan írták a kérdéseimre.

2011. aug. 11. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy műveletlen csak valószínűleg fiatal és kíváncsi... ki hogy akarja, valaki issza valaki nem
2011. aug. 12. 00:16
 2/5 anonim ***** válasza:

eredetileg szokás

pl. pezsgőt vagy bort

és ugye klasszikusan úgy kell, hogy egymásba kulcsolódik a két kéz könyöknél, és úgy iszod meg

2011. aug. 12. 00:21
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

itt van róla videó ahogy a nő és a fickó elkezdi

2011. aug. 12. 00:23
 4/5 A kérdező kommentje:

akkor ez férfi és nő között szokás?

mert én úgy tudtam, "pertut inni" annyit jelent, hogy "tegeződjünk".

2011. aug. 13. 21:33
 5/5 anonim válasza:
férfiak között is szokás
2013. jan. 14. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!